• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 19:12

Bilazer'den Novikovas açıklaması: SAT-MI-YO-RUZ!

Bilazer'den Novikovas açıklaması: SAT-MI-YO-RUZ!
Litvanyalı yıldızın satılacağıyla ilgili sosyal medyada gündeme getirilen iddiaları yalanlayan Sportif Direktör Muzaffer Bilazer, "Novikovas'dan çok memnunuz ve kendisine de değer veriyor. Satmak gibi bir düşüncemiz de yok" dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yarın kendi evinde oynayacağı Bandırmaspor maçı öncesinde gündeme gelen "Novikovas satılıyor" iddiasını Sportif Direktör Muzaffer Bilazer net bir dille yalanladı. Novikovas'ın takımları için önemli bir oyuncu olduğuna işaret eden Bilazer, "Oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz" dedi. 

KARIŞIK

Sosyal medyada gündeme gelen iddiaların nereden çıktığını anlamadıkları ifade eden Bilazer, "Bize ulaşan hiçbir transfer teklifi yok. Açık ve net olarak bunu söylüyorum. Oyuncumuza bizim herhangibir borcumuz da yok. Novikovas, bizim şampiyonluk planlarımız içerisinde yeralan ve çok ama çok değer verdiğimiz bir oyuncumuz. Kendisinin sezon başından bu yana sergilediği performans, antrenmanlardaki disiplini, takıma karşı aidiyet duygusu, arkadaşlarıyla olan iletişimi çok üst seviyede. Bu anlamda da kendisinden memnunuz. Son Bursaspor maçındaki görüntüsü de zaten herkesin malumu. Dolayısıyla bizim için bir değer olan böyle bir oyuncuyu satmak gibi bir düşüncemiz söz konusu değil" dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.