• ŞEpnolat üst

Bıçak Kemiği Deldi Geçti artık

  • Büyükşehir-1

Ordumuz Dün Pençe-Kartal 2 harekat bölgesinde yer alan Irak’ın kuzeyindeki Gara da operasyon yaparken ajanslar 3 şehit operasyon da olmak üzere 13 de sivil vatandaşımızın terör örgütü PKK tarafından şehit edildiğini yazdı.
                 

Gün içinde açıklamalar geldikçe olayın vahameti farklı boyutlara ulaştı. Duyduğumuz her haber, her cümle adeta kor gibi yüreğimizi dağladı. Ve ne yazık ki şehitlerin kimliği belli oldukça operasyondaki 3 şehidimizden ayrı 13 şehidin  MİT mensubu, ASKER ve POLİS’ler den müteşekkil Devletimizin Güvenlik Görevlileri olduğu ve Bu vatan uğruna can verdikleri ortaya çıktı.
               

Hem de ne can verme ,2015 yılından beri kaçırıldıkları ve kapalı tutuldukları mağarada 12 şehidin kafalarına, bir şehidin de ensesine sıkılan mermilerle alçakça,şerefsizce,vahşice ve insalık dışı bir şekilde şehit edildikleri ortaya çıktı.
               

Haberi öğrendiğim andan itibaren vücut kimyam bozuldu ve bir an 3 şehidin acısı ile o 13 Şehidin 5-6 yıldır tutuldukları mağarada neler yaşadıklarını tahayyül ettim ve inanın ürperdim.
             

 Acaba Pandemi sebebiyle sokak kısıtlamasında iki gün evde kapalı kalmaya dayanamayıp kendini türlü bahanelerle dışarı atamaya çalışan  aymaz takım bu 3 operasyon şehidini ve ayrıca  13 şehidin 2000 gündür toprak bir mağarada gün ışığı görmeden hangi şartlarla hayatta kalmaya çalıştığını hiç düşündü mü ?
             

Bu 13 şehit o kahrolası mağarada kapalı iken kaç mevsim geldi geçti fark ettiler mi ? Biz yemek beğenmezken, soğanı patatesi dert ederken onlar aç susuz geceyi gündüzden ayırt edebildiler mi ? Biz sıcak evlerimizde rahat yaşayalım diye onlar canlarını feda ederken ailelerinin neler yaşadığını hiç düşündük mü ?
           

Umutlarını, geleceklerini, hayallerini, özlemlerini o mağaraya gömerken şehadet’e erdiklerinde bizim boynumuza da çok yükler yükleyerek gittiler ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Bizden alacaklılar değil mi ?Haklarını nasıl ödeyeceğiz ?
           

Devlet bu şerefsiz terör örgütünün başını ezerken maalesef aynı anda da  TBMM çatısı altında alçak terör örgütünün vekilliğini yapan HDPKK üyelerinin sosyal medya da yaptıkları hainlik artık bıçağın kemiğe dayanmaktan öte delip geçtiğinin göstergesi oldu.
         

PKK yandaşı HDP vekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun attığı tweet aynen  şu: “PKK elindeki esir askerlerin yakınları 2,5 sene önce bana başvurmuştu. Sağ salim dönüşleri için yardım istemişlerdi. Bir barış ortamı olsa belki o insanlar hayatta olurdu. Barış, hayat için her şeyi yapardım ama devlet yetkilileri böyle bir şeyi hiç düşünmedi, adım atmadı.” 
         

Diğer bir PKK yandaşı HDP vekili Hüda KAYA’nın attığı tweet ise şu “Hakikatler bu kadar mı çarpıtılır? Bu esir askerlerimizin aileleri  defalarca bizleri ziyarete geldiler, partilerle görüştüler. Biz barış dedikçe saldırdılar. Esir kampını TR bombaladı ve öldükleri anlaşılınca durdular. Savaş tezkerelerine evet diyenler şimdi ağıt yakıyor.”
         

Şimdi Bu bölücü vekiller TBMM de olacak,terör örgütüne her türlü desteği verecek ve bu parti Devlet ten yardım, vekilleri de maaş alacak. Benim zoruma gidiyor arkadaş bunları beslemek.
HDP/PKK ya her evden bir oy diye seçime giren ve zillet ittifakına halel gelmesin diye asla onlara söz söyleyemeyen Kemal Bey,
İstanbul B.Şehir Belediyesinde PKK lılara yüzde yirmi kontenjan veren ve Demirtaş ile görüşlerimiz paralel diyen Ekrem bey,
Her platformda HDP sevgisini, aşkını haykıran militan Canan Hanım,
Terörist Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapacak olan ve bu kahvaltıda muhtemelen 13 şehidin ne yiyemediğini sohbet edecek olan Meral hanım,
Selahattin Demirtaş Teröristmi niye cezaevinde hemen çıkarılmalı diye soran Temel bey,
HDPKK ya iki oy uğruna şirinlik yapan ve Anayasanın ilk dört maddesi tartışılabilir diyen Ali bey,
Stratejik derinlik diye diye HDPKK yı semirten Ahmet bey,
Memleketin hayrına olan her şeye karşı, Terörün, teröristin yanında olan sözde aydınlar, sözde sanatçılar,oto boka herşeye tweet atan ama şehitler için tek kelime etmeyen zevat
Merak ediyorum dün rahat uyudunuz mu, vicdanlarınız rahat mı ,ellerinize bulaşan kan ile Mağarada vurulan13 Şehit ile, operasyonda vurulan 3 şehit ne hissettirdi size ?
Artık bıçak kemiği deldi geçti. MHP Lideri Dr.Devlet BAHÇELİ’nin çağrısının derhal yerine getirilmesi lazım. PKK lı olduklarını inkar etmeyen, mecliste bile utanmadan propaganda yapan terörün hamisi HDP derhal kapatılmalı, Hazine yardımları kesilmeli ve vekillerinin dokunulmazlığı kaldırılarak yargılanmalı ve gereken cezaları almalılar.
Yeni Anayasa da mutlaka Vatana ihanet ve terör suçlarına İdam Cezası getirilmeli.
Fedakarca görev yapan MİT, Emniyet, Ordu mensupları ve diğer görevliler gece gündüz terörü bitirmek için savaşırken TBMM çatısı altında hainleri barındırmayın Allah rızası için.
Her kim Teröre ve Teröriste Destek oluyorsa Rabbim Bu üç ayların yüzü suyu hürmetine onları kahretsin.
Kandil denen melanet yer dümdüz edilip ,terörist başları parça parça olmadan ve HDPKK denen terör partisi kapatılıp vekilleri yargılanmadan yüreğimiz soğumayacak çünkü artık bıçak kemiği deldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hdpli olmayan vatandaş 13 Eylül 2021 11:23

    HDP kapandı yeni isimlerle defalarca yenisi açıldı. Çözüm kapatmak mı yoksa. Seçimlerde belirleyici faktör olan HDP yi paylaşamamak mı. Birde hdp liler kendisi çıkmadı meclise halk seçti. Şunuda söyleyeyim ben Türküm Hdp ile hiç işim olmaz ama başa sarmanın ne manası var vatandaş bu insanları neden tercih ediyor seçiyor bunu sorgulamak lazım.

  • Ömer koçer 21 Mart 2021 17:35

    Hasan bey mükemmel makale olmuş düşüncemize tercüman oldunuz . Allah razı olsun . Terör ün kökü kurutulmalı. Meclis’ten atılmalı. Terör partisi kapatılmalı yetmez siyaset yapmaları engellenmeli .

  • Mikdat ÖZMEN DSİ ANKARA 16 Şubat 2021 00:59

    Hasan başkanım, kalemine ve yüreğine sağlık. Şehitlerimize Allah tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Rabbim, bizlerin badiretini açsın. Destekçileride Allah'a havale efiyorum. Allah c.c. kahhar ismi ile kahreylesin. Selam ve dua ile

  • Osman keleşoğlu 15 Şubat 2021 22:58

    Savaş halinde olan ülkede muhalefet olmaz. Muhalefet barış anında olur. Savaş anında muhalif olanlar ancak ve ancak haindir.

  • Ahmet Turan öz 15 Şubat 2021 21:31

    Deyerli dostum yazdıkların o kadar doğru ki bu milletin öz evlatlarının duygularına tercüman olmuşsun.Ben kendimden utandım niye bir şey yapamadım diye