• ŞEpnolat üst

Bende AK saçlıyım... Hele bir de beni dinleyin...

  • Büyükşehir-1

Hafta sonu siyasilerden, iş insanlarından ve bürokratlardan oluşan bazı isimler ‘’Erzurum’un AK Saçlıları’’ adı altında toplanmış, şiirler, gazeller okumuş şehrin sorunlarını da uzun uzun tartışma imkanı bulmuşlar…

 

 

 

Ben, saçlarına AK düşmüş bir gazeteci olarak o toplantıya katılmadım ama o toplantıda nelerin konuşulduğunu merak ediyorum elbette… Kıymetli AK saçlılarımıza yine bir gazeteci olarak birkaç soru sormak istiyorum izninizle…

 

Mesela;

Kıymetli Ak saçlılarımız şehrin sorunlarını tartışırken Erzurumspor’u gündeme getirdiler mi?

 

Bu şehrin bir takımı var, yıllarca TFF ve MHK tarafından katledildi. Süper Lig’de küme düşme kaldırılırken görmezden gelindi, Kasımpaşa davasında yalnız bırakıldı. Maddi konularda sıkıntılar devam ediyor. Erzurumspor’un yalnız olmadığını herkese duyuralım, artık bizde elimizi taşın altına koyalım dediler mi acaba?

 

Acaba;

Erzurumspor’un maçına hiç gittiler mi gerçekten merak ediyorum. Gittilerse eğer o stadyumda tir tir titrediler mi mesela… Zeminin berbat olduğunu, ısıtmaların çalışmadığını, çatısının damladığını biliyorlar mı. Biliyorlarsa bu şehre çok acil yeni bir stadyum yapılması gerektiğini o toplantıda dile getirdiler mi ?

 

Yine affınıza sığınarak soruyorum;

O toplantıya spordan anlayan, Erzurumspor’un sorunlarını bilen bir ‘’AK saçlı’’ davet edildi mi?

 

Tamam bir çoğunuzun futbolun F sinden anlamadığını biliyorum… Umursamadığınızı ve Erzurumspor diye bir gündeminiz olmadığını da biliyorum. O zaman çok iyi anlıyoruz dediğiniz konulara değinelim…

 

AK saçlılar toplantısına Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Milletvekili Zehra Hanım da katılmış…

Mesela sayın milletvekillerine ‘’Efendim Türkiye’de her gün bir tünelin açılışı yapılıyor. Ulaştırma Bakanlığı 2053 vizyonunu açıkladı, bu vizyonun içerisinde Erzurum yok. Acaba Erzurum-Bingöl karayolunda 5 yıl önce yapımına başlanan Çirişli Tüneli’nin akıbeti ne oldu? Ne zaman bitirilecek diye sordunuz mu?

 

Bu şehirde Diyanete Bağlı bir Kuran Kursunda çocuklar tecavüze, tacize uğradı. Bu çocukların, ailelerinin durumu nedir diye sordunuz mu? Bir daha böyle olaylar yaşanmasın diye, gerekli hassasiyetinizi dile getirdiniz mi?

 

Sormadınız tabi ki…

Olsun bugün ben sizin yerinize bu konuları gündeme getirmiş olayım. Bir sonraki toplantıda AK saçlarınızın hakkını verecek soru ve sorunları gündeme getirmenizi temenni ediyoruz…

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum Sevdalısı 23 Nisan 2022 22:10

    Sayın editör, buraya bir yorum yazdım neden yayınlanmadıniz? Neden korkuyorsunuz,neden,neden? Bu görevi yapıyorsanız korkusuz olun. (EDİTÖRÜN NOTU: Erzurum sevdası öyle yazmakla olmuyor. Okuyucu da cesur olacak ve sevdası için adını ortaya yere koyacak, sonra başkalarına cesaret dersi vermeye hakkı olacak!)

  • Erzurum Sevdalısı 22 Nisan 2022 18:04

    Erzurum'un dağ yumrusu sorunları var. Geçenlerde il başkanı, Erzurum ile Malatya'yi mukayese yapıyor, Malatya' ňin Erzurum' dan 19 kat daha büyük olduğunu söylüyor. Hani bizde eskiler" öl Mutan öl" derlerdi. Hele bakınız ki bu şehir bundan 25 yıl önce Doğunun Paris' i diye anılırdı, doğunun tek şehri idi. Bugünse esamesi okunmuyor. şehrin sorunlarını nasıl çözdükleri belli oluyor.

  • UĞUR AKTAŞ 20 Nisan 2022 10:14

    Tam bir gazetecilik örneğidir yazınız.

  • Alp çelik 20 Nisan 2022 08:20

    Yarın seçim olsa bu bahsi geçenleriyine ilk sıradan. vEkil seçer Erzurum