• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 13 Ekim 2019 20:25

Başkan Üneş'ten Cenk Şahin'e destek...

Başkan Üneş'ten Cenk Şahin'e destek...
BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, Türk askerine destek mesajı attığı için Alman takımı St Pauli tarafından haksızlığa uğrayan Cenk Şahin'e, "kapılarımız her zaman açık" mesajı verdi.

ERKHABER / ERZURUM - Almanya 2. Lig ekibi Saint Pauli'de forma giyen Cenk Şahin Instagram hesabından, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve ordumuzun yanındayız. Dualarımızla sizinle" şeklinde paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımı nedeniyle önce uyarlan daha sonra ise kadro dışı bırakılan Cenk Şahin’e bir destek de Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş'ten geldi.

KARIŞIK

 

"KAPIMIZ DAİMA AÇIK"
Üneş, "Gönlünde Türkiye sevdası olan her kardeşimize olduğu gibi yüreği vatan aşkıyla çarpan Cenk Şahin kardeşime de dadaşlar diyarı Erzurum’un, Erzurumspor’umuzun kapıları daima açık.. St. Pauli kulübünü kınıyor, Cenk kardeşime kahraman mehmetçiğimize verdiği destekten ötürü kutluyorum" diyerek destek mesajı yayınladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.