• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 09 Kasım 2023 18:22

Başkan Orhan'dan flaş hamle...

Başkan Orhan'dan flaş hamle...
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'dan siyasi kulisleri sarsacak bir hamle yapmaya hazırlandığı iddia edildi..

 

KARIŞIK

ORKUN ÇİZMELİ / ÖZEL HABER

 

ERKHABER / ERZURUM - Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan'dan siyasi kulisleri sarsacak bir hamle yapmaya hazırlandığı iddia edildi.. Başkan Orhan'ın Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunacağı öne sürülüyor

İki dönemdir Aziziye Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olup olmayacağı merak konusu olan Muhammet Cevdet Orhan'ın siyasi kulislere bomba gibi düşen iddiaya göre, herkesi adeta 'ters köşe' yapacak bir hamleye hazırlanıyor. İddiaya göre, Herkesin Aziziye'den üçüncü dönem için şansını denemesini beklediği Başkan Orhan, sürpriz bir şekilde Büyükehir Belediye Başkan aday adaylığında karar kıldı. 

Ani bir kararla Ankara'ya giden ve AK Parti Genel Merkezi'nde görüşmeler sürdüren Muhammet Cevdet Orhan, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile de aday adaylığı için görüştüğü de öne sürüldü. Sekmen ile görüşmesinin ardından Başkent'in yolunu tuttuğu belirtilen Başkan Orhan'ın buradaki temaslarının ardından Erzurum'a dönerek, Cumartesi günü il başkanlığına resmi müracaatta bulunacağı iddia ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.