• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 05 Ocak 2019 19:16

B.B. Erzurumspor'da Üneş dönemi... Aynalı liste dışında kaldı...

B.B. Erzurumspor'da Üneş dönemi... Aynalı liste dışında kaldı...
B.B. Erzurumspor'da Üneş dönemi... Aynalı liste dışında kaldı...

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un olağan genel kurulu sonucunda başkanlığa genç işadamı Hüseyin Üneş seçildi. İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde yapılan ve Hüseyin Üneş'in tek aday olarak girdiği seçimlerde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı ve ekip arkadaşlarının liste dışında kalması dikkat çekti.  

KARIŞIK

Büyükşehir Belediyesi'nden kısa bir süre önce emekliye ayrılan Ünsal Kıraç listede yer bulurken, Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal da yönetime giren isimler arasında oldu. Yönetim kurulu üyeliği listelerinde yeralmayan ve taraftarın en çok tepki gösterdiği isimlerin başında gelen Zafer Aynalı'ya Denetim Kurulu'nda yer verilirken, bu görevlendirme "Kızağa çekildi" yorumlarına neden oldu.

Daha önce 35 kişiden oluşan yönetim kurulu, bu kez 17 ile sınırlı tutulurken, bir önceki yönetimde yeralan işadamları Ömer Düzgün, Yavuz Güney ve Hayrettin Aydın da yola devam eden isimler arasında yer aldı. 

Denetim Kurulu Yedek Üye olarak listede bulunan Yusuf Koç ise bilgisi dışında listeye yazıldığını belirterek, kongre salonunda istifasını Divan Başkanlığı'na sundu.... 

Genel Kurul'da Mavi Beyazlı kulubün toplam borcunun da 26 Milyon 553 Bin 150 TL olduğu açıklandı...

B.B. Erzurumspor’un 390 delegesi sandık başına giderek Hüseyin Üneş ve yönetimini seçti. 
B.B. Erzurumspor’un Yeni Başkanı Hüseyin Üneş, Erzurumspor’u hakkettiği yere taşıyacaklarını ifade ederek, “Gerek camiamıza, gerek yeni yönetimimize bugün ki genel kurulun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu büyük camiaya Allah inşallah bizleri mahcup ettirmez. Takımımızı hakkettiği yere el birliği ile bir an evvel bu mutlulukta, bu şenlikte hakkettiği yere taşımaya çalışacağız” dedi. 


B.B. Erzurumspor Eski Başkanı Mevlüt Doğan ise, “Hüseyin başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki B.B. Erzurumspor’umuzu daha yukarıya taşıyacak. Erzurumspor’u Süper Lig’de kalıcı bir takım haline getirecektir. Biz eski yönetim olarak hukukumuz olan bütün herkesten helallik istiyoruz biz herkese hakkımızı helal ediyoruz” şeklinde konuştu. 

İşte B.B. Erzurumspor'un yeni yönetim kurulu:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.