• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 06 Eylül 2018 23:55

Aydoğan Süer, Nene Hatun'un mezarından birlik ve beraberlik mesajı verdi...

Aydoğan Süer, Nene Hatun'un mezarından birlik ve beraberlik mesajı verdi...
MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer Aziziye Tabyaları'ndan Nene Hatun'un mezarı başından birlik mesajı verdi.

ERKHABER / ERZURUM -  Erzurum'da yürüttüğü başarılı çalışmaların yanı sıra mütevazi kişiliği, samimi ve cana yakın ilişkileriyle kısa süre içerisinde tüm dikkatleri üzerine çeken MNG Yönetim Hizmetleri AŞ’nin Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, geçtiğimiz günlerde  Aziziye Tabyaları'nı ziyaret ederek, "Erzurum Türk´ün Yıkılmaz Kalesidir '' mesajı verdi. Süer'in bu ilginin Aziziye Tabyaları'na çekilmesine neden olduğu bu mesajı, büyük takdir topladı.

KARIŞIK

"Çanakkale Destanı kadar milli olan Azıziye ve Mecidiye ismini daha fazla duyurmak ve şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve turizmi açısından da çok iyi değerlendirilmeli" diye konuşan Dr. Aydoğan Süer, tabyaları ziyareti sırasında  duygulandığını, herkesin mutlaka tabyaları ziyaret etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Tabyaların mutlak suretle Erzurum'a gelen turist gruplarının gezi programlarına dahil edilmesi gerektiğini ve bunun gerçekleşmesi için çaba harcayacaklarınısöyleyen Dr. Süer, burada çekildiği fotoğrafıyla da Türkıye'ye mesaj göndererek, "TÜRK´ÜN YIKILMAZ KALESİDİR ERZURUM" mesajını verdi. 

Süer'in milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu önemli günlerde sergilediği bu tavır kamuoyunda olumlu yankı buldu.