• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Mayıs 2024 11:52

Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden en anlamlı ders...

Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinden en anlamlı ders...

ERKHABER / ERZURUM - Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu (MYO)’da anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Çocuk Gelişim Programı birinci sınıf öğrencilerinin ders kapsamında hazırladığı sergi ve oyun etkinliklerine yaşları 3 ile 8 arasında 100 çocuk katıldı.

KARIŞIK

 

 

KATILIMCILARDAN ETKİNLİĞE TAM NOT

 

 

Atatürk Üniversitesi Sosoyal Bilimler MYO’da gerçekleştirilen programa Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Yusuf Akan, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Çocuk Gelişim Programı öğrencilerinin çocuklara yönelik düzenledikleri eğitim materyalleri sergisi ve oyun etkinlikleriyle katılımcılardan tam not aldı. Etkinlik kapsamında ebru sanatı, kitap ayracı yapımı, yüz boyama ve bileklik tasarımı gibi alanlarda yapılan çalışmalar sergilendi. Çocuklara yönelik düzenlenen drama etkinliği de büyük beğeni topladı.

 

 

ÜRÜNLER ÖĞRENCİLERİN EL EMEĞİ İLE HAZIRLANDI

 

 

Etkinliği düzenleyen Öğretim Görevlisi Esra Kızılırmak, sergi ve oyun etkinliklerine Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)’e bağlı anaokulları ve ilkokullardan 100 öğrencinin öğretmenleriyle birlikte katıldığı belirterek, ‘’ Yaklaşık 400 farklı araç gereçten oluşan sergi çocuklara yönelik kukla, dolgu oyuncak ve eğitici oyuncaktan oluşmaktadır. Bu ürünler öğrencilerin el emeği olup aynı zamanda geri dönüşümü dikkate alarak hazırlandı. Öğrencilerimizle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Başta Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yusuf Akan olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederim’’dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.