• Büyükşehir-1
YAŞAM Haber Girişi : 10 Haziran 2024 12:45

Atatürk Üniversitesi'ne değer katıyor

Atatürk Üniversitesi'ne değer katıyor
Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Ortopedi Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Cenk Turgut, Atatürk Üniversitesi'ne değer katıyor. 

ERKHABER /ERZURUM - Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Ortopedi Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Cenk Turgut, Atatürk Üniversitesi'ne değer katıyor. 

KARIŞIK

Genç Doktor Turgut özellikle Diz protezi ve kalça Protezi cerrahisinde önemli çalışmalara imza atıyor. Serdar Toy ile birlikte yayınladıkları Kas iskelet sistemi ağrıları kitabıyla bilim dünyasında dikkatleri üzerine çeken Mehmet Çenk Turgut'un hastaları, kendisinin Erzurum'da olmasını şans olarak değerlendiriyorlar.  

 

Erzurum'dan ve bölgeden gelen bir çok hastaya şifa olan Turgut'un hastanede mesai mevhumu gözetmeden çalıştığına vurgu yapan hastaları, " Erzurum'da hastanelerin fiziki yapıları son derece iyi durumda, ancak alanında uzman, donanımlı doktor bulmakta zorlanıyoruz. Operatör Doktor Cenk Turgut gibi kendisini yaptığı işe adamış, bilim adamlarının sayısının çoğalması gerekiyor." dediler. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.