• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 13 Kasım 2023 10:52

Atatürk'e hakaret eden "Yağcı" tutuksuz yargılanacak...

Atatürk'e hakaret eden
Atatürk'ü kastederek "Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti" ifadelerini kullandığı için tutuklanan Üçler Döner'in ortaklarından Mustafa Atmaca, bugün tahliye edildi.

ERKHABER/ ERZURUM - Tiktok hesabında yaptığı canlı yayın esnasında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü kastederek "Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti" ifadelerini kullandığı için tutuklanan Üçler Döner'in ortaklarından Mustafa Atmaca, bugün tahliye edildi. Verem hastalığının yanı sıra yargılama sonucunda alacağı cezanın "tutuklu kalması"nı gerektirmeyeceği için "yağcı"nın tahliye edildiği öğrenildi. 

KARIŞIK

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Zikri 13 Kasım 2023 21:05

    "Tüberküloz bulaşıcı bir enfeksiyon hastalığıdır. Söz konusu mikrobun bir kişiden başka bir kişiye aktarılması zor değildir. Zira aktif olarak akciğer ya da gırtlağında tüberküloz bulunan hasta bireyler nefes vererek, öksürerek ya da hapşırarak aynı ortamda bulundukları kişileri enfekte edebilirler. Dolayısıyla hastalığın bir kişiden başka bir kişiye yayılması için direkt olarak bir temasa gerek yoktur ve temel olarak solunum yoluyla bulaş sağlanmaktadır. "Canıma Erzurum, bu kişi lokanta işletiyor Sağlık il müdürlüğü, zabıta yani ruhsat verenler ne düşüyor acaba?