• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Haziran 2021 10:08

Ali Demirhan'dan bir günde iki farklı açıklama...

Ali Demirhan'dan bir günde iki farklı açıklama...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 17 Haziran'da yapılacak olan genel kurulu öncesinde başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Demirhan'ın bir gün içerisinde yaptığı iki farklı açıklama kafaları karıştırdı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 17 Haziran'da yapılacak olan genel kurulu öncesinde başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Demirhan'ın bir gün içerisinde yaptığı iki farklı açıklama kafaları karıştırdı. Önce "aday değil" yorumlarına neden olan bir paylaşım yapıp, "Sorumluluk sahibi kişilerin hem istişare hem de işbirliği yollarını kapatmasından dolayı..." ifadeleriyle aday olmayacağı imasında bulunan Demirhan, kısa süre sonra bu paylaşımını sildi.

KARIŞIK

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in gündeme bomba gibi düşen açıklamaları sonrasında gözlerin çevrildiği isim olan Ali Demirhan'dan bir gün içerisinde iki farklı açıklama geldi. 

Sekmen'in resti sonrasında daha önce açıkladığı başkan adaylığını geri çekip çekmeyeceği merak konusu olan Demirhan, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamasında çok net ifadeler kullanmayan ancak Sorumluluk sahibi kişilerin hem istişare hem de işbirliği yollarını kapatmasından dolayı..."  ve "En kısa sürede tek yürek , tek yumruk olacağımız günlerin geleceği dileğiyle.." sözleri nedeniyle aday olmayacağı yorumları yapılan Demirhan, bu paylaşımını bir saat sonra sildi. 

Gece geç saatlerde yeni bir paylaşım yapan ve bu kez kesin bir dille aday olduğunu açıklayan Demirhan, "Yönetim Listesini oluşturuyoruz.17 Haziran’da Necip Fazıl’da buluşuyoruz" dedi. Paylaşımına uçak emojisi de yerleştiren Demirhan'ın son açıklaması, taraftarları heyecanlandırdı. 

Demirhan'ın bir gün içerisinde iki farklı açıklama yapması, "Ali Demirhan herhalde papatya falı açıyor" yorumlarına neden oldu. 
 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.