• Büyükşehir-1
MAGAZİN Haber Girişi : 25 Mart 2021 13:34

Alara Kuru'ya Wilma Elles ve Burak Bozdağ Desteği

Alara Kuru'ya Wilma Elles ve Burak Bozdağ Desteği
Yüreğim Sana albümüyle gerçekleştiren Alara Kuru, "Erzurumlu mümessil" olarak adını duyuran Burak Bozdağ ve oyuncu Wilma Elles ile klip çekimi için kamera karşısına geçti.

ERKHABER / ERZURUM - Yıllardır hayalini kurduğu albüm projesini Yüreğim Sana albümüyle gerçekleştiren Alara Kuru, "Erzurumlu mümessil" olarak adını duyuran Burak Bozdağ ve oyuncu Wilma Elles ile klip çekimi için kamera karşısına geçti.

KARIŞIK

 

Alara Kuru, yıllardır hayalini kurduğu albümüne sonunda kavuştu. Kuru, Yüreğim Sana ismini verdiği albümünün klip çekimleri için Wilma Elles ve Burak Bozdağ ile kamera karşısına geçti. Kuru, albümüyle ilgili yaptığı açıklamada, destekleri için Wilma Elles ve Burak Bozdağ'a teşekkür etti.

 

Müzik dünyasına Yüreğim Sana albümüyle adım atan Alara Kuru, sahnelerde örnek aldığı tek ismin Ebru Gündeş olduğunu açıkladı. Kuru, "Benim için tek bir kadın var o da Ebru Gündeş, her zaman onun şarkılarını dinlerdim. Hep onu örnek aldım" şeklinde konuştu.

Alara Kuru'nun klibinde rol alan Wilma Elles, hayatında müziğe her zaman yer verdiğini söyledi. Wilma Elles, "Ben kadın olarak bir girişimci olarak müziğe her zaman hayatımda yer verdim. Destek oldum. Alara Kuru'dan teklif gelince de ayrı bir sevindim. Kadının kadına destek olması gerektiğine inanıyorum" dedi...

 

Klipte rol alan bir diğer isim Burak Bozdağ, proje için kendisine teklif geldiğind çok heyecanlandığını söyledi. Bozdağ, "Projede Wilma hanımın ismini duyunca önce bir korktum. Aramızdaki boy farkını düşündüm ama sağolsun yönetmenimiz o konuyu hallediyor. İki tema çok önemli birincisi kadına şiddet. Böyle bir dönemde bir anne, bir kadının müziğe gönül vermesini destekliyorum. Alara hanım da kendini bu işe adamış bize Kadir Balık bey'in vasıtasıyla ulaştılar. Projenin için de Wilma Elles'in de olması bizim için ayrıca kıymetli. Çok mutluyum. Alara'nın her zaman yanındayım" şeklinde konuştu.

Wilma Elles, Alara Kuru'nun klibinde aldatan bir kadını oynadı. Konuyla ilgili düşüncesi sorulan Elles, "Ben de aldatıldım. 10 sene önceydi. Direkt yakaladım. O an aşk bitiyor. O an o işi yapan kişi senin gözünde erkek olmuyor. Bence ilişkide dürüstlük çok önemli. Kadın hem aldatılıyor hem de şiddet görüyorsa bu konuda sessiz kalmamalı. Bir yerden mutlaka destek almalı." diyerek düşüncelerini bildirdi. Alara Kuru, kadına şiddet ve aldatılmaya kesinlikle karşı olduğunu böyle bir olay başına geirse sessizce o kişinin hayatından çıkıp gideceğini söyledi. Alara Kuru, "Eşimden şiddet ve aldatılma olayına maruz kalsam yanından sessizce çeker giderim. Ona verilecek en büyük ceza bu olur. Bir kadın sırf çocukları var diye zulme razı olmamalı. 10 çocuğu da olsa çekip gitmeli. Belki öyle daha mutlu olacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ufuk Coşkun 25 Mart 2021 17:11

    Burak abi başarılarının devamını diliyorum Allah kolaylık versin