• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2023 20:52

Akşener'den Erzurum'a hem bakan hem de stadyum sözü...

Akşener'den Erzurum'a hem bakan hem de stadyum sözü...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Erzurum ziyaretinde, Cumhuriyet Caddesi'ndeki Kent Meydanında toplanan az sayıdaki partililere hitap etti, Erzurum'a modern bir stadyum yapma sözü verdi.

ERKHABER / ERZURUM - Seçim gezileri kapsamında akşam saatlerinde havayoluyla Erzurum'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Caddesine kendisini bekleyen az sayıdaki partiliye seslendi. Havuzbaşı Kent Meydanında kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Akşener, yaşanan deprem sonrasında hasar gören ve Kazım Karabekir Stadının yerine, yeni bir stadyum yapılacağının sözünü verdi. Akşener ayrıca "Yeni kabinede Erzurum'un bir bakanı olacak" açıklamasında da bulundu.

KARIŞIK

HÜKUMETE YÜKLENDİ

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen toplanan kalabalığa hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erzurum'dan hükumete yüklendi. 

"Erzurumlu Hz. Adem kıssasını bilir. Nedir o? Harama el uzatmak. Allah'ım harama bugüne kadar el uzatmadım, şayet uzatırsam hem kanım kurusun, hem canım gitsin. Ama size söz, o harama el uzatanların, sizin hakkınızı alanların, kul hakkı alanların tamamının elini kırmazsam namerdim" diyen Akşener, " 13 Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başbakanda ben olacağım." dedi. 

ERZURUM'A BAKAN SÖZÜ VERDİ

Erzurumla ilgili vaatlerini de sıralayan Akşener, "Vereceğiniz oylarla Erzurum'un bir bakanı olacak." dedi. Akşener şunları söyledi; "Erzurum Havalimanı bölge havalimanı olacak. Erzurum'da doğalgaz indirimi uygulanacak. Karadayı konut mağdurlarının mağduriyeti giderilecek. 20 yıldır söz verilen ancak yapılmayan Alvar barajını biz yapacağız." dedi. 

 

 

KAYA'NIN STAT SÖZÜNÜ YİNELEDİ. 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Erzurumspor için şehre kapasitesi yüksek, kapalı bir sdat yapacağız" diyerek milletvekili adayı Zekai Kaya'nın verdiği sözü yineledi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cafer karasu 29 Nisan 2023 16:55

    Bekara hatun boşamak kolay dır.

  • Mahmut 28 Nisan 2023 07:02

    Sözleri kafaları ne verdi acaba alandaki 300-500 kişiye mi? Sayın Akşener Söz uçar eser kalır..Bakın bu ülkede her yerinde Ak Parti'nin eserleri vardır.. Alvar barajı ihalesi ilanda..