• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2023 15:12

MHP Milletvekili adayı Çakır, Erk Medya'yı ziyaret etti...

MHP Milletvekili adayı Çakır, Erk Medya'yı ziyaret etti...
MHP Milletvekili adayı gazeteci Mehmet Musa Çakır, Erk Medya'yı ziyaret etti.

ERKHABER/ ERZURUM - MHP Erzurum Milletvekili adayı Gazeteci Mehmet Musa Çakır, beraberinde İbrahim Dumlu ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kanusoğlu ile birlikte ERK Medyayı ziyaret etti. 

KARIŞIK

 

Erk Medya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli ve Haber Müdürü Levent Akpınar'la bir süre sohbet eden Çakır, "Mesleğimiz nedeniyle, şehrin sıkıntılarına, problemlerine aşinayım. Mesleki tecrübelerimizle vakıf olduğumuz sıkıntıların çözümü için siyaset yapmaya karar verdik." dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Erk Medya Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, yerelde gazetecilik yapan isimlerin siyasette olmasının önemine vurgu yaparak, "Bir meslektaşımızın siyaseten aday olmasını destekliyoruz. Erzurum'da bir çok sektörün olduğu gibi medya sektörünün de sıkıntıları var. Bu manada bizzat bu işin içinden gelen bir isim olan Mehmet Musa Çakır'ın sorunların çözümü noktasında aktif rol üstleneceğinden hiç kuşkumuz yok. Bizler mesleğimiz nedeniyle, şehrin gündemini takip eden, sorunların tespiti ve çözümü noktasında aktif rol üstlenen kişileriz. Çakır'ın melseki başarısını, siyasi anlamda da sürdüreceğinden eminiz." dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.