• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Aralık 2017 00:00

Aksakal'dan Bulutlar'a kar eleştirisi...

Aksakal'dan Bulutlar'a kar eleştirisi...
MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ekibinin karla mücadele çalışmalarında sınıfta kaldığını savunarak, "Bulutlar kar altında kalmıştır" dedi..

ERKHABER / ERZURUM - Belediyelerin karla mücadele çalışmalarına yönelik kamuoyundan tepkiler giderek yükselirken, MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal da Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı eleştirdi. Aksakal, "Sayın Bulutlar, karın altında kalmıştır" dedi.

KARIŞIK

Yazılı açıklama yapan MHP Palandöken İlçe Başkanı Cihan Aksakal, Palandöken Belediyesi'nin karla mücadele çalışmalarında yetersiz kaldığını savundu. Aksakal, açıklamasında şunları söyledi: 

Erzurumlunun bitmeyen çilesi. Memleketimizde yoğun kar yağışı etkili olunca, her zamanki gibi ilimizde hayat yine durma noktasına geldi. Önceki gece etkisini artıran kar yağışının ardından kent merkezinde kar kalınlığının 22 cm olarak ölçüldüğü bildirilirken kar temizleme çalışmaları bir kenara, 2 metrelik bir yeri dahi temizleyemeyen Palandöken Belediyesi'nin karın altında kaldığını görmekteyiz. Şu an itibariyle ilçemizdeki kaldırımların kar nedeniyle yürünemez olduğunu, bu nedenle vatandaşlarımızın sadece bir aracın geçebileceği yollarda araçlarla birlikte yürümek zorunda kaldıklarını görmekteyiz. Acaba belediye bu sıkıntıları görmüyor mu? Belediyenin görevi yağan karın kendiliğinden kalkmasını eriyip bitmesini beklemek değildir. Bu nedenle Palandöken Belediyesi'ni göreve davet ediyorum.