• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Aralık 2017 00:00

Fakir-fukara aş, Zekeriya Deniz patenin peşinde...

Fakir-fukara aş, Zekeriya Deniz patenin peşinde...
Buz Federasyonu seçimlerinde Erzurum'un adayı Dilek Okuyucu yerine İstanbul'un adayını destekleyerek tepki çeken Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zekeriya Deniz, eleştirilere sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla karşılık verdi!

ERKHABER / ERZURUM - Buz Federasyonu seçimlerine Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in açık desteğiyle Erzurum'un adayı olarak giren Dilek Okuyucu yerine İstanbul'un adayını destekleyip, seçimleri Okuyucu'nun 1 oy farkla kaybetmesinde başrolü oynayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zekeriya Deniz ile yardımcısı Özcan Işık, eleştirilere sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla karşılık verdi! Buz Pateni Federasyonu Başkanı seçilen Ahmet Hamdi Gürbüz'ü makamında ağırlayan Deniz, yardımcısı Özcan Işık ile birlikte "büyük bir zafer kazanmış" edasıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve adeta "ben ne Vali takarım ne belediye başkanı, ben bildiğimi okurum" mesajı verdi. 

KARIŞIK

Fakir-fukaranın soğuk kış günlerinde yakacak ve aş derdine düşmesini umursamayan SYDV Müdürü Zekeriya Deniz, mesai saatinde fakir-fukara yerine buz pateni etkinliklerine ayırıyor. Mesai saatlerinde özel işlerine ağırlık veren ve bunu da makamında çekilmiş fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak gözler önüne seren SYDV Müdürü Zekeriya Deniz ile yardımcısı Özcan Işık'a Vali Seyfettin Azizoğlu'nun nasıl bir karşılık vereceği merakla bekleniyor...