• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Mart 2024 16:45

Akpunar: Hedefimiz üreten bir Aziziye...

Akpunar: Hedefimiz üreten bir Aziziye...
Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, " Bizim Mücadelemiz Aziziye için" dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, " Biz sevgi dilinden, barış dilinden, kardeşlik dilinden taviz vermeden, çirkinleşmeden Aziziye için mücadelemize devam edeceğiz." dedi. 

KARIŞIK

 

 

Ilıca ve Dadaşkent'te seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, 31 Martta yapılacak seçimlerin demokratik bir yarış olduğuna vurgu yaparak, bütün adaylara başarılar diledi. Siyaseten kimseyi küçümsemeden, ötekileştirmeden, 3 aydır sahada aktif bir biçimde çalıştıklarını belirten Akpunar, " Bizim Mücadelemiz, Doğruyla-yanlışın, Güzelle-çirkinin, faydalıyla-zararlının, Adaletle-zulmün mücadelesinden ibarettir. Aziziye'yi hak ettiği ve özlediği milli görüş belediyeciliği ile yönetmeye,  üreten ve ürettiği ile kalkınan bir ilçe yapmaya talibiz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.