• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 07 Eylül 2022 00:04

AK Parti'nin önemli programında gözler O'nu aradı!

AK Parti'nin önemli programında gözler O'nu aradı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir

ERKHABER / ERZURUM - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, bugün sabah saatlerinde Erzurum'a geldi. Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ ile birlikte AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Selami Altınok'un da hazır bulunduğu ziyarette, tüm gözler adı son günlerde yaşadığı ailevi sorunlar ve SPK yolsuzluğu iddialarında geçen AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nu aradı.

KARIŞIK

Kandemir'in Erzurum ziyaretine katılarak etkinliğin önemini ortaya koyan Akdağ, Altınok ve Aydemir'in aksine geziye katılmayan Zehra Taşkesenlioğlu'nun bu tavrı, istifasının istendiği iddialarını birkez daha gündeme taşıdı. 

23 Haziran seçimlerine hazırlanan AK Parti için büyük önem arzeden Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in ziyaretine de ilgisiz kalan ya da ilgisiz kalması istenilen Taşkesenlioğlu'nun partiden istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.