• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Şubat 2023 17:57

Adnan Polat Erzurum'un gururu oldu...

Adnan Polat Erzurum'un gururu oldu...
Erzurumlu Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkeyi yasa boğan deprem felaketi sonrasında harekete geçti.

ERKHABER. / ERZURUM - Erzurumlu Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkeyi yasa boğan deprem felaketi sonrasında harekete geçti. Deprem bölgesi için 250 konteyner ev, K. Maraş’a 600 ton odun 600 ton kömür gönderdi.

KARIŞIK

Galatasaray'ın Nef Stadyumu'nda düzenlediği yardım organizasyonunu ziyaret eden Sarı Kırmızılı kulübün eski başkanlarından Erzurumlu iş insanı Adnan Polat, Polat Holding'in yanı sıra Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği olarak da 300 teknik personeli de tüm deprem bölgesine görevlendirdiklerini duyurdu. 

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek ile birlikte kameraların karşısına geçen Adnan Polat, zaman zaman duygulandığı konuşmasında şunları söyledi:

 

 "Türk milletinin başı sağ olsun. Dursun başkana, Galatasaray yönetimine, burada emek veren herkese bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum. Bu acı günde oradaki kardeşlerimizi yalnız bırakmıyorlar. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Holding olarak şunu gözledik, vatandaşlarımızın hepsi gıda, yiyecek, içecek gönderiliyor ama teknik malzemeye de ihtiyaç var. Bu anlamda Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği olarak 300 tane teknik adamı o bölgeye gönderdik. Orada çalışmayan, kopan kablolara yardım ediyorlar. Şu anda deprem bölgesinde çalışıyorlar. 50 tane konteyner ev gönderiyoruz. 100 tane de şu an Macaristan'da hazırlıyoruz, onlar da gelecek. Tuvalet ihtiyacı var. Mobil tuvalet ile ilgili çalışmalarımız var. Macar devletine ve halkına da teşekkür ediyorum. Onlar da ciddi anlamda yardım ediyorlar. Yunanistan'a teşekkür ediyorum. Ciddi olarak yardım ediyorlar."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ABDULLAH AÇAR 12 Şubat 2023 06:07

    Allah senden razı olsun bizim dadaşimiz merhametin acının yoklugun çilemin ne olduğunu yaptığın yardımlarla duygularını hislerini ne yaşadigini anlattın Allah birine bin versin selamlaŕ Allaha emanet ol