• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 11 Şubat 2023 17:34

Burhanettin Sever'i kaybettik...

Burhanettin Sever'i kaybettik...
Daha önce Saruhan Bolat, Taner Kahriman ve Hakan Doğan'ın depreme kurban veren Kahramanmaraş ekibinin Erzurumlu futbolcusu Burhanettin Sever de bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

ERKHABER / ERZURUM - Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.8 şiddetindeki iki ayrı depremde spor dünyası da büyük acılar yaşadı. 20 bin'den fazla kişinin hayatını kaybettiği sarsıntıda, BAL ligi ekiplerinden Kahramanmaraş İstiklalspor futbol takımı da ağır kayıplar verdi. Daha önce Saruhan Bolat, Taner Kahriman ve Hakan Doğan'ın depreme kurban veren Kahramanmaraş ekibinin Erzurumlu futbolcusu Burhanettin Sever de bugün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

KARIŞIK

 

Sarsıntı nedeniyle çeken kulüp binasında takım arkadaşlarıyla birlikte enkaz altında kalan Burhanettin Sever, arama kurtarma ekiplerinin yoğun gayretleri sonucunda sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılmıştı. İlk tedavisi Kahramanmaraş'ta yapılan ve sonrasında Ankara'ya sevk edilerek tedavisine yoğun bakım servisinde evam edilen Burhanettin Sever'den bugün acı haber geldi. 

Genç futbolcunun hastanede yaşamını yitirdiği bugün Erzurumspor FK ve TFF'nin peş peşe gelen açıklamaları ile kamuoyuna duyuruldu. 

TFF resmi sitesinde bir açıklama yayınlayarak, "Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklal Spor'un futbolcusu Burhanettin Sever’in ülkemizi yasa boğan Deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Tüm müdahalelere rağmen kaybettiğimiz Burhanettin Sever’e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Kahramanmaraş İstiklal Spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı. 

Erzurumspor FK da Burhanettin Sever'in vefatı dolayısıyla bir açıklama yayınlanan. Kulüp sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş depreminde enkazdan çıkarılan ve Ankara’da tedavi altına alınan İstiklalspor’un futbolcusu hemşehrimiz Burhanettin Sever’i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet; acılı ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Turgut Çulhaöz 12 Şubat 2023 13:33

    Allah Rahmet Eylesin Gecen sene Alacati, da tanismistik.Saygili Efendi bir Kardesimizi kaybettik. Allahim Ailesine Sabir versin Mekanin Cennet Olsun Kardesim.

  • ABDULLAH AÇAR 12 Şubat 2023 06:10

    Allah senden razı olsun bizim dadaşimiz merhametin acının yoklugun çilemin ne olduğunu yaptığın yardımlarla duygularını hislerini ne yaşadigini anlattın Allah birine bin versin selamlaŕ Allaha emanet ol