• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Şubat 2023 14:39

2 aylık Çınar bebeğin BAYRAM'ı oldu

2 aylık Çınar bebeğin BAYRAM'ı oldu
Ekibin Erzurumlu üyesi Çetin Bayram, Hatay'da ailesiyle birlikte enkaz altında kalan 2 aylık Mehmet Çınar sağ olarak kurtarmayı başardı.

ERKHABER / ERZURUM - Ülkeyi büyük üzüntüye boğan depremde enkaz altından sağ kurtarılanlar gözyaşları içerisinde bağırlara basılıyor. Erzurum'da ki Buz ve Kaya Tırmanış Çalıştayı'na katılan ve depremin olmasıyla birlikte hemen Hatay'a giden Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi ekibi, bir mucizeye imza attı.

KARIŞIK

Ekibin Erzurumlu üyesi Çetin Bayram, Hatay'da ailesiyle birlikte enkaz altında kalan 2 aylık Mehmet Çınar sağ olarak kurtarmayı başardı. Enkazdan yara almadan kurtardığı ve adının "Çınar" olduğunu öğrendiği bebeği 'oy babam, oy babam' sözleriyle seven, üşümemesi için de montunun içine koyan Çetin Bayram'ın görüntüleri, izleyen herkesi gözyaşlarına boğdu. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen Çınar bebek, dağcı Çetin Bayram ve olay yerinde onu bekleyen dedesiyle birlikte ambulansla hastaneye sevk edildi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.