• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Nisan 2016 13:52

Zafere götüren yolda şifre: Yeşil - beyaz

Zafere götüren yolda şifre: Yeşil - beyaz
Beşiktaş, Vodafone Arena’nın açılışında Bursa’yı ağırlıyor. Fenerbahçe, sezonun flaş takımı Konya’ya konuk oluyor. Şampiyonluk yolu Yeşil-Beyazlı renklerden geçiyor. Kader haftası öncesi her iki takımda da çok önemli gelişmeler var.

Timsah’ta Serdar Aziz dönüyor, dün yaşanan para krizine ise Batalla el koydu, takıma moral verdi. İlklerin adamı Sercan ise yine iş başında. Konya cephesi ise bildiğiniz gibi: Fenerbahçe 40 bin kişinin önüne çıkacak, atmosfer yine çok konuşulacak.

BURASI BURSA Kaptan geri döndü
Vodafone Arena’daki ilk maçta Beşiktaş’ı devirip tarihe geçmek isteyen Bursaspor’da en önemli gelişme kaptan Serdar Aziz’in dönüşü. Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’deki son 7 maçın sadece 1’inde oynayabilen, bu yüzden milli takıma da gidemeyen başarılı stoperin tedavisi tamamlandı. Son idmanlarda takımla birlikte çalışmalara katılan başarılı oyuncunun Beşiktaş karşısında forma giymesi için hiçbir engel yok. Serdar’ın, savunmadaki rolü Beşiktaş’ın yıldızları karşısında büyük olacak.

Batalla'dan takıma mesaj
Yeşil-Beyazlılar’da dün yaşanan De Sutter krizi takıma büyük bir motivasyon olarak geri döndü. Belçikalı forvet kulübe geciken alacakları nedeniyle avukatları aracılığıyla ihtar gönderdi. Bu durumdan haberdar olan takımın yıldız ismi Pablo Martin Batalla ise soluğu başkan Ali Ay’ın yanında aldı. “Benim paramı olduğunda verirsiniz, kendinizi sıkmayın” diyerek yönetimi rahatlatan Süper Bücür, arkadaşlarına da, “Bursaspor’da kimsenin parası kalmaz, sadece Beşiktaş maçını düşünün” mesaı verdi.

Sercan tarih yazacak!
Dünkü idmanı geçirdiği hafif sakatlık nedeniyle tedbir amaçlı yarıda bırakan Sercan Yıldırım’ın durumunun iyi olduğu ve Hamzaoğlu’nun şans vermesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Bursaspor’un iç sahada ilk Şampiyonlar Ligi golünü, Atatürk Stadı’nın son, Timsah Arena Stadyumu’nun ise ilk golünü atarak tarihe geçen Sercan, Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın da ilk golünü atmak istiyor. 26 yaşındaki oyuncunun, “ilk golü atarak adımı Vikipedi’ye yazdıracağım” dediği öğrenildi.

BURASI KONYA 42 bin bilet satıldı
Anadolu’da en çok Passolig alan, her iç saha maçında en az 20 bin kişiyle stada akın eden, milli takımın Euro 2016’ya gitmesinde başrol oynayan Konyalılar yine işbaşında... Şampiyonluk yolundaki en önemli maçta Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlılar, bir kez daha taraftarıyla devleri kıskandıracak. Kritik maç öncesi tüm biletler satıldı. 42 bin kişilik Torku Arena, Fenerbahçe maçında kapalı gişe olacak. Deyim yerindeyse Konyaspor sahaya taraftarının desteğiyle 12 kişi çıkacak.

Önce Fener, sonra Vedat!
Yeşil-Beyazlılar, gelecek sezonun planlamasını yapmaktan da geri durmuyor. FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre devre arasında son güne kadar uğraşılan, ancak son anda yatan Vedat Muriç transferinde yeniden harekete geçildi. Konyaspor Yönetimi, Giresunspor’a 21 yaşındaki forvet için 1 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Karadeniz ekibi teklifi az buldu. Bu sezon PTT 1. Lig’de 16 gol atan Vedat için Fenerbahçe maçının ardından yeni bir teklif yapılacağı gelen haberler arasında.

Kocaman'a doğumgünü hediyesi
Topladığı 50 puanla kulüp tarihine geçen teknik direktör Aykut Kocaman, geçtiğimiz günlerde 51 yaşına girmişti. Futbolcuların kutlamalarını geri çevirip “Bana hediyeyi hafta sonu verirsiniz” diyen tecrübeli çalıştırıcının, onları böyle motive ettiği öğrenildi. Zorlu randevu öncesi takıma bir diğer motivasyon kaynağı da yönetimden. 2010 yılında geçirdiği kaza nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan Poljak’ın da kulübün davetlisi olarak maçı izleyeceği, takımla da bir konuşma yapacağı öğrenildi. Kaynak:Fanatik

KARIŞIK