• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 04 Temmuz 2022 14:41

YÜZ YAŞINDAKİ KUDRET NİNE'NİN SU ÇİLESİ

YÜZ YAŞINDAKİ KUDRET NİNE'NİN SU ÇİLESİ
İlçe gezilerine ara vermeden devam eden Kırkpınar, Karaçoban ilçesi Kopal mahallesinde vatandaşların sıkıntılarını dinledi. 100 yaşında olduğu öğrenilen bir vatandaş, Kırkpınar'a evinde su olmadığını söyledi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve Karaçoban ilçe başkanı Tahir Durmaz Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kopal Mahallesini ziyaret etti. İYİ Partili Kırkpınar, "Ben su istiyorum. Susuzum. Suyum yok" diyen vatandaşın evine suyun ulaşabilmesi için "Kudret annemiz 100 yaşında. Aylardır susuzluktan yıkanamıyor. Su yok. Allah rızası için Kudret anamız 'Bu yaşımdan ,sonra dünyadan susuz bir şekilde göçmek istemiyorum' diyor. 100 yaşındaki Kudret ana su istiyor su. Evine su getirmek için evden dışarı çıkmış düşmüş kolunu ve bacağını kırmış" diye konuşarak isminin Kudret olduğu öğrenilen vatandaşın evine suyun ulaşabilmesi için çağrıda bulundu.

KARIŞIK

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.