• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Temmuz 2021 15:25

Yurttaşın vicdanına havale ediyoruz...

Yurttaşın vicdanına havale ediyoruz...
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Muharrem İnce için savcılığın siyaset yasağı istemesi üzerine, yazılı bir açıklamada bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Muharrem İnce için savcılığın siyaset yasağı istemesi üzerine, yazılı bir açıklamada bulundu; Eş, '' Provokatif bir arbede sırasında yaşanan itişmeler var. Olayın üzerinden 8 yıl geçmiş ama birileri özellikle neden şimdi düğmeye bastı? Bunu yurttaşın vicdanına havale ediyoruz.''

KARIŞIK

 

İşte Sehat Can Eş'in o açıklaması;

 

“2013 yılında Ergenekon kumpas davalarını izlemek için Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce Silivri'de gidiyor. Mahkeme başkanının sebep olduğu bir arbede sırasında, milletvekillerine fiziki şiddet uygulayan güvenlik güçlerinden birini itmesi sonucu dava açılıyor. 2016 yılında Genel başkanımızın dokunulmazlığı kaldırılıyor. Buraya kadar her şey normal görünüyor.

Ergenekon davasına bakan o mahkeme  heyeti, FETÖ'den ihraç edildi. Olayda ismi geçen üsteğmen şikayetçi olmadı. Ne oldu da bugün bu FETÖ artığı dava tekrar gündeme geldi? Ortada darp yok, cinayet yok. Provokatif bir arbede sırasında yaşanan itişmeler var. Olayın üzerinden 8 yıl geçmiş ama birileri özellikle neden şimdi düğmeye bastı? Bunu yurttaşın vicdanına havale ediyoruz.

Memleket Partisi'nin bu kadar güçleneceği akıllarına bile gelmezdi, halkın teveccühünü gördüler, akın akın partimize katılımları gördüler. Şimdi önümüzü kesmek istiyorlar. Biz bu yola çıkarken, canımız dahil her şeyi feda etmeyi göze alarak çıktık. Muharrem İnce Türkiyenin en temiz siyasi kimliğidir. Aksi olsa, hem iktidar hem muhalefet partileri bu kadar huzursuz olmazdılar.

Bize gönül vermiş, vermemiş tüm yurttaşlarıma sesleniyorum. Memleketin geleceği için, vatanımızın geleceği için canımız da kanımız da fedadır. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce beyefendinin her zaman yanında olacağız. Bizleri anti demokratik yollar ve ısmarlama dosyalarla yıldıracağını düşünenler boşuna heveslenmesin. Memleket aşkımızdan daha güçlü bir şey yok.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.