• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 05 Nisan 2023 00:06

Yurdagül, STK başkanlarını aynı masada biraraya getirdi

Yurdagül, STK başkanlarını aynı masada biraraya getirdi
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül: STK’larımızla birlikte daha güçlüyüz!

ERKHABER / ERZURUM - MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Parlemento Genel seçimleri öncesi Erzurum’da yaptığı saha çalışmaları ve etkinlikleriyle dikkatleri MHP'ye çekmeyi başardı. Başkan Yurdagül, il merkezi, ilçe merkezlerinde bir yandan seçim çalışmalarını yürütürken, dün gerçekleştirdiği iftar programıyla da şehrin önemli STK'larını aynı masa etrafında bir araya getirdi.  

KARIŞIK

MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, şehrin ekonomi ve iş dünyasına yön veren en önemli sivil toplum kuruluşları olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı, Erzurum 1. Organize Sanayi Bölge Başkanını davet ederek iftar yemeğinde buluşturdu. 

 

Erzurum’un geleceğini birliktelik kurtaracak!

Gerçekleşen iftar programında konuşan Yurdagül; "Erzurum mülki islamın kilidir, bu mübarek ayda ve günlerde iş dünyasının mihmandarı olan STK başkanlarımızla bir araya gelerek, şehrimizi Türkiye Yüzyılına taşırken kendilerininde desteklerini ve birlikteliklerini istedik. Hiç bir başarı tek başına elde edilemez. Her bir Başkanımız bu şehrin çok kıymet verdiği değerlerdir. Onların birlikteliği ve ortak aklı, hem ticaret, hem de siyasete büyük bir katma değer yaratacaktır. Gün, bu kadim şehir için bir olma, birlik olma günüdür. Değerli başkanlarım bu birliktelik çağrıma karşılık vererek bizlerle aynı fikirde olduklarını davetimize icabet ederek gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

 

İl Başkanı Adem Yurdagül konuşmasında şunları söyledi: Cumhuriyetin 100. Yılında, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum’da Cumhur İttifakının ruhuyla bir olacaklarını, birlik içinde başarı elde edeceklerine vurgu yaparak, bugün bu birlikteliğe vesile olmamız, şehrimizin her noktasına müsbet bir dalga yayacak, fitne içinde olan her kesime de büyük bir mesaj verecektir. Allah’ın izniyle yolumuz hak yolu, niyetimiz hayr, akıbetimizde hayr olacaktırTüm başkanlarımıza katılımları için teşekkür ediyor, Türkiye Yüzyılına birlik içerisinde, omuz omuza yürüyeceğimizi ifade etmek istiyorum."

 

ETSO Başkanı Saim Özakalın ise, "MHP Erzurum İl Başkanımız Adem Yurdagül’e bu güzel davet için teşekkür ediyorum. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak her daim devletimizin hizmetinde olduk, olmaya devam edeceğiz. Bizler şehirde örnek bir tavırla birliktelik içinde çalışmalar yürütecek, şehrimizin hakkettiği hizmeti alması için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.