• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Haziran 2021 11:09

Yücelik, CHP heyetini hediyelere boğdu...

Yücelik, CHP heyetini hediyelere boğdu...
ETSO Başkanı Yücelik, CHP heyetini ağırladı. Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi’ye gümüş işlemeli Oltutaşı bir broş, diğer misafir milletvekillerine de yine gümüş işlemeli Oltutaşı tespihler hediye etti.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'da gittikleri her yerde ilgisizlikten yakınan CHP Heyetine, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik moral verdi. CHP Heyetini ağırlayan Yücelik, misafirlerini hediyeye boğdu.

KARIŞIK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ve beraberindeki bir grup milletvekili, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

 

 

Beraberinde, İstanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Sezgin Tanrıkulu, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ve partisinin il başkanı Bülent Oğuz’la ETSO’ya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi, Başkan Yücelik’le bir süre sohbet etti.  

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücelik, misafirleri hediyeye boğdu.  Başkan Yücelik, Genel Başkan Yardımcısı İlgezdi’ye gümüş işlemeli Oltutaşı bir broş, diğer misafir milletvekillerine de yine gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.