• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Şubat 2022 13:58

Yücel İldiz imzaladı...

Yücel İldiz imzaladı...
Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni teknik patronu Yücel İldiz ile resmi sözleşme imzalandı. 

ERKHABER / ERZURUM - Sakatlıklar ve hastalıklar sonucunda yaşanan kadro sıkıntısı ve beraberinde gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni teknik patronu Yücel İldiz ile resmi sözleşme imzalandı. 

KARIŞIK

Ligde geride kalan 21 maçta topladığı 38 puanla 3'ncü sırada yeralan Erzurumspor'un teknik direktörlüğü görevinden ayrılan Erkan Sözeri'den boşalan göreve getirilen Yücel İldiz, kendisini sezon sonuna kadar Erzurumspor teknik direktörü yapan sözleşmeye imza attı. 

Kulüp yöneticilerinin "kendi aralarında" düzenlediği ve basının davet edilmediği imza töreniyle sözleşmeyi imzalayan 70 yaşındaki teknik adamın duygu ve düşünceleri öğrenilemedi. Teknik heyetinde kimlerin yer aldığı, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transfer yapılamamasına nasıl baktığı, takımla ilgili düşünceleri hakkında da bilgi alınamadı. 

Başkan Ömer Düzgün ve yönetiminin "basından gizli" yaptığı imza töreni, medya çalışanlarının da tepkilerine neden oldu. 

 

HANİ YENİ HOCA SÜPER LİG'DE DE ÇALIŞTIRACAKTI?

Öte yandan Cuma gecesi Büyükşehir Belediyesi'ne yakınlığıyla bilinin bir TV kanalında canlı yayına çıkan ve "Yeni hocamız, Süper Lig'de de bizi çalıştıracak bir isim olacak" açıklaması yapan Başkan Ömer Düzgün'ün teknik direktör Yücel ildiz ile sadece sezon sonuna kadar sözleşme imzalaması da dikkatlerden kaçmadı... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.