• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Kasım 2009 14:13

Yönetimi sarsan iddia... Altıparmak toplantı öncesinde çağrılmış!

Yönetimi sarsan iddia... Altıparmak toplantı öncesinde çağrılmış!
B.B. Erzurumspor'da teknik direktör sorunu çözüldü ama ciddi bir yönetim krizi ortaya çıktı...

 

ORKUN ÇİZMELİ / ÖZEL HABER

 

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da teknik direktör sorunu çözüldü ama bu kez de yönetim krizi baş gösterdi. Görüşme yapılmak üzere Erzurum’a davet edilen teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın uçak biletinin “hoca kim olsun?” sorusuna cevap aranan yönetim kurulu toplantısı öncesinde alındığı iddia edildi. Sabah saatlerinden bu yana bu iddianın doğruluğunu öğrenmeye çalışan bazı yöneticiler, “Eğer bu iddia doğruysa, dün gece resmen bizimle tiyatro çevirmişler. Yapılan çok ayıp” değerlendirmesinde bulundular.

 

 

YÖNETİMDE GÜVEN SORUNU OLUŞTU

B.B. Erzurumspor’da belki teknik direktör sorunu çözüldü ama sorunun çözümünde uygulanan yöntem, yönetim içerisinde ciddi bir kriz ve güven sorununa yol açtı. Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında, kulübün yeni hocasının Mehmet Altıparmak ya da Muzaffer Bilazer’den biri olması ve bu konuda da Başkan Dilaver Yılmaz ve Asbaşkan Ünsal Kıraç’a yetki verilmesi kararı çıktı. Yılmaz ve Kıraç da, Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile görüşerek, Mehmet Altıparmak’ı Erzurum’a davet ettiklerini ve tecrübeli teknik adamın bugün sabah Erzurum’a geleceğini yöneticilere aktardı.

 

 

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Ancak sabah saatlerinde gündeme bomba gibi bir iddia düştü. İddiaya göre, Mehmet Altıparmak ile gündüz saatlerinde el sıkışılmış ve hatta hocanın Ankara-Erzurum uçak bileti de yönetim kurulu toplantısından birkaç saat önce alınmıştı. Bu durumda yönetim kurulu toplantısı “öylesine” yapılmış, yöneticilerin görüşleri de “adet yerini bulsun” mantığıyla alınmıştı.

Bu iddiayı duyan bazı yöneticiler, iddianın doğruluğunu araştırmaya başladı. Yapılan çok yanlış olduğunu savunan yöneticiler, ERKHABER'e konuştu. Yöneticiler, “Madem karar verilmiş, yönetim kurulu toplantısına ne gerek vardı? Bize söylenseydi, biz de gece yarısına kadar orada değil, ailemizin, çoluk çocuğumuzun yanında olurduk. Belli ki bir tiyatro sahnelenmiş, bizimle tiyatro çevirmişler. Biz de bilmeden oyunun oyuncuları olmuşuz” diye tepki gösterdiler.

 

 

İSTİFALAR GELEBİLİR

Bu arada iddianın doğru çıkması halinde, yönetim içerisinde özellikle belediye ile ticari bağı bulunmayan bazı yöneticilerin, istifa etmeyi düşündüğü de gelen bilgiler arasında.