• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Haziran 2018 22:55

Yönetim açıkladı, kaleci Hakan ile Erhan imzaladı, dış transferde imza yok!

Yönetim açıkladı, kaleci Hakan ile Erhan imzaladı, dış transferde imza yok!
Yönetim açıkladı, kaleci Hakan ile Erhan imzaladı, dış transferde imza yok!

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi, peş peşe yaşanan yönetici istifaları, transferlerdeki hareketsizlik başta olmak üzere, son günlerdeki gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, istifa eden iki yönetici Kadir Ovat ve Tuncay Akpınar'ın istifalarının kabul edildiği belirtilerek, emeklerinden ötürü teşekkür edildiği belirtildi ama her iki isminde istifa ederken gündeme getirdiği iddialara değinilmemesi dikkat çekti. 

KARIŞIK

Yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, kaleci Hakan Canbazoğlu ile 2 yıl, Erhan Çelenk ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, dış transferde ise herhangibir oyuncuya imza attırılamadığı belirtildi. 

Mavi Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 


‘’2017-18 futbol sezonunun özellikle ikinci yarısında kendine yakışan bir futbol oynayıp, bunu skorlara da yansıtan BB EZURUMSPOR UMUZ, ligin ikinci yarısında ki müthiş çıkışı ile sezon sonu play off finali ile TFF Süper Lige yükselmeyi başarmıştır. 
Bilinmelidir ki Hem Erzurum olarak Hem de BB Erzurumspor olarak, olmamız gereken yani ait olduğumuz yerdeyiz. 
Yönetim olarak Süper lig de kalmanın kıymetini bilmekle birlikte, hedefimiz üst sıralara olacaktır. 
Onursal Başkanımız, Başkanımız ve Yönetim kurulumuz olarak belirtmiş olduğumuz hedefler doğrultusunda gerekli tedbirleri alarak tüm sezon boyunca teknik heyet, yeni transferlerimizin de dahil olacağı oyuncu grubu ve büyük taraftarımızla omuz omuza, inançla zirvelere ulaşmaya çalışacağız.
Geçtiğimiz haftalar içerisinde değerli iki yöneticimiz Kadir Ovat ve Tuncay Akpınar yönetim kurulumuzdan istifa etmiş olup istifaları yönetim kurulumuzca kabul edilmiştir. İstifa eden iki yöneticimize de verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. 
Büyük ve kalıcı hedeflerimiz doğrultusunda, takımımızın geçen yıl ki teknik direktörü Sayın Mehmet Altıparmak ve oluşturmuş olduğumuz transfer komitesi ile birlikte tüm çalışmalar devam etmekte, bu arada takıma düşünülen oyuncu takviyeleri ile ilgili çalışmalara büyük titizlik ile yapılmaktadır. 
Transfer Komitemiz ve teknik heyetin yapmış olduğu çalışmalar sonunda takviye yapılması gereken bölgeler tespit edilmiş, 1 kaleci, 1 sağ bek, 1sol bek, 2 Stoper, 2 orta saha ve 2 kanat oyuncusu ve santrfor takviyesinin hedeflerimiz açısından isabetli olacağına karar verilmiştir. Transferi en erken tamamlayıp, hazırlık kamplarına eksiksiz giren takımlardan birisi olmak için büyük çaba göstermekteyiz. 
Gerek ulusal, gerekse de yerel basın ve sosyal medyada adı geçen oyuncular ile ilgili yazılıp çizildiği gibi kulübümüzün hiçbir girişimi olmamıştır.
Transfer ciddi bir iştir ve sorumluluk ister beceri ister. Transferler ile ilgili geçmiş yıllarda yapılmış bütün hatalar bugün önümüze maddi manevi boyutları ile gelmektedir. 
Bu yüzden kulübümüz resmi sitesinden ve yetkili ağızlarından açıklanmadıkça hiçbir transfer gelişmesine itibar edilmemelidir. 
Önümüzde ki hafta başından itibaren, transferlerimizi kamuoyuna açıklamaya ve sözleşme imzalamaya başlayacağız
Dış transfer ile aynı anda iç transfer görüşmelerimiz de devam etmekte olup, kaleci Hakan Canbazoğlu ile iki yıllık yeni sözleşme ve Erhan Çelenk  ile de 2+1 yıllık yeni sözleşmeler yapılmış olup kalması yönünde karar verilen diğer oyuncular ile de görüşmelerimiz en kısa sürede tamamlanacaktır. 
Bu çalışmalar ve transferler yapılmaya çalışılırken maddi-manevi hangi zorluk ve sıkıntılarla karşılaştığımızı tahmin etmek zor olmayacaktır. Ülkemizde Futbol kulüplerinin ekonomik olarak geldikleri noktayı herkes görmektedir. Bu nedenle hem bugünümüzü hem yarınımızı düşünerek hareket etmeye çalışmaktayız. 
Büyük BB Erzurumspor taraftarı yönetim kurulumuza inanmaya güvenmeye devam etsin.