• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 15 Nisan 2021 15:20

Yılmaz Vural neşteri vurdu... 4 oyuncu kadro dışı...

Yılmaz Vural neşteri vurdu... 4 oyuncu kadro dışı...
Erzurumspor'da Aatıf, Darri ve El Kebir disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

ERKHABER / ERZURUM - BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Ligde alınan kötü sonuçların ardından neşteri vurdu. Yılmaz Hoca'nın raporu doğrultusunda devre arası takıma katılan Aatif Chahechouhe, El Kebir ve sadece 60 dakika forma giyen Brahim Darri disiplinsiz davranışları nedeniyle Denizlispor maçı öncesi süresiz kadro dışı bırakıldı. "Arkadaşlarım yoksa ben de oynamak istemiyorum" diye yönetime rest çektiği öne sürülen Faslı Manuel Da Costa'nın da kadro dşı bırakılmasına karar verildi.

KARIŞIK

 

EMRAH BAŞSAN ÖNCE RUH LAZIM DEMİŞTİ

Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunan Emrah Başsan, takımın yerinin buralar olmadığını, bazı futbolcuların daha çok sorumluluk alıp, takımı sahiplenmesi gerektiğini söylemişti. Galibiyetler için '' biraz da ruh lazım'' diyen Başsan, disiplinsiz davranışlarda bulunan bazı futbolculara işaret etmişti.

 

BEĞENMEDİĞİ İÇİN İDMANI TERK ETMİŞ

Erzurumspor'da şok kadro dışı olaylarının fitilinin dün yapılan idmanda ateşlendiği ortaya çıktı. Teknik direktör Yılmaz Vural'ın antrenmanını beğenmeyen Faslı oyuncu Aatif Chahechouhe'nun idmanı yarıda bırakıp, soyunma odasına gittiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetime Aatif Chahechouhe ile birlikte disiplinsiz tavırları nedeniyle El Kabir ve Brahim Darri'nin de kadro dışı bırakılması yönünde rapor sundu. 

Başkan Ömer Düzgün, Yılmaz Hoca'dan gelen rapor üzerine 3 oyuncunun kadro dışı bırakılması kararını aldı ve oyunculara kararı tebliğ etti.   

 

DA COSTA DA REST ÇEKTİ, KADRO DIŞI KALDI

Takımdaki 3 Faslı oyuncunun kadro dışı bırakılmasına tepki gösteren bir başka Faslı oyuncu Manuel Da Costa da yönetime "Onlar yksa ben de yokum" diye rest çekti. Başkan Ömer Düzgün de bu gelişme üzerine, "Bize yürekten savaşacak oyuncu lazım, rest çeken değil" diyerek Manuel Da Costa'nın da kadro dışı bırakılmasına karar verdi. 

 

YILMAZ HOCA GELİŞMELERİ TAKIMLA PAYLAŞTI

Mavi Beyazlı kulüpte yaşanan bu sıcak gelişmelerin takıma olumsuz yansımaması için takımı acil olarak toplantıya alan Teknik Direktör Yılmaz Vural, oyuncuların neden kadro dışı bırakıldıkları anlattı. Tecrübeli teknik adamın, "Son 7 maçlık savaşa girerken, savaşmak istemeyenlerle yollarımızı ayırdık. Başka savaştan kaçan varsa onlar da gidebilir. Biz, bizimle birlikte savaşacak olanlarla yolumuza devam edeceğiz" dediği, futbolcuların da olayları öğrendikten sonra, "Biz de savaşa hazırız" karşılığını verdikleri öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer koçer 16 Nisan 2021 17:27

    Takımda bir uyumsuzluk olduğu belliydi atıf iyi oyuncu ama şahsi bencil oynuyor takıma faydadan çok zararı var . Bundan sonra Erzurumspor’un işi zor . Seneye ciddi hazırlık yapılmalı . Yanlış transferler maalesef Erzurumspor’u düşürecek gibi görünüyor .