• Büyükşehir-1
EĞİTİM Haber Girişi : 19 Aralık 2022 10:28

Yerli Malı Haftası kutlandı...

Yerli Malı Haftası kutlandı...
Yerli Malı Haftası Erzurum genelinde bazı okullarda düzenlenenen etkinliklerle kutlandı

ERKHABER / ERZURUM - Yerli Malı Haftası Erzurum genelinde bazı okullarda düzenlenenen etkinliklerle kutlandı. Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları İlkokulu’nda da törenler oldukça renkli görüntülere sahne oldu. 

KARIŞIK

 

Yerli malların kullanımını teşvik ve tasarrufu özendirmek amacıyla Türkiye genelinde her yıl 12-18 Aralık haftasında gerçekleştirilen “Yerli Malı Haftası” kutlamaları kapsamında etkinlik düzenlenen Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları Aydın Doğan Özel İlkokulu’nun minik öğrencileri, yerli tüketimin anlamını kavradılar. 

Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları İlkokulu Müdürü Evren Kadanalı, Yerli Malı Haftası süresince okul olarak çeşitli aktiviteler düzenleyerek, öğrencilere yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasını anlattıklarını söyledi. 

Atatürk Üniversitesi Özel Vakıf Okulları Genel Müdürü Erdal Karagülle de Yerli Malı Haftası kutlamalarında özellikle birinci sınıf öğrencilerinin yerli tüketimin önemini aşıladıklarını belirterek, “Çok faydalı, bir o kadar da çocuklarımız için eğlenceli bir hafta oldu” diye konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.