• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 14:21

Yerel zincirler İstanbul’da buluşuyor

Yerel zincirler İstanbul’da buluşuyor
Yerel zincir marketler, Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) organizasyonuyla 13-14 Eylül tarihlerinde İstanbul’da biraraya gelecek… 

ERKHABER / ERZURUM - Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) “Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferans ve Fuarı”nın 14’ncüsünü bu yıl 13-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek. TPF Genel Başkanı Ömer Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, etkinlik öncesinde dün TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile biraraya gelerek hem etkinliğe davet etti hem de sektörle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 

KARIŞIK

 

 

TPF, her yıl gerçekleştirdiği “Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferans ve Fuarı”nın 14’ncüsü için geri sayımı başlattı. 13-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak etkinlikle ilgili bilgiler veren TPF Fenel Başkanı Ömer Düzgün, “YZB 2023’te, sektörünün en geniş katılımlı ve nitelikli organizasyonu olarak, değer katan markalarımızla birlikte yine bir olup benzersiz deneyimler tasarlayacağız. Yerel zincir marketlerimiz, markalarımız ve tüketicilerimiz ekseninde, dayanışmayı odak noktamıza alarak; ekosistemin her bir parçası için fayda yaratacak somut çıktılar ortaya koyacağız” dedi. 

 

 

Organize perakende sektörüne ürün ve hizmet sağlayan üretici ve tedarikçi firmalar ile zincir marketleri bir araya getiren, sektörünün en büyük organizasyonu Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) Konferansı ve Fuarı'nın on dördüncüsünü, 13-14 Eylül 2023 tarihlerinde, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleyeceğiz” diyen TPF Başkanı Düzgün, organizasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

 

Ülkemiz perakende sektöründe faaliyet gösteren tüm perakendecilerimizi organize yapı içinde, kayıtlı, kurallı, sistematik, gelişmelerini tamamlamış güçlü markalar haline getirme vizyonuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geride bıraktığımız 17 yılda, yerel perakendeciliği geliştirmek, güçlendirmek ve rekabet gücünü daha da yukarıya taşımak için Türkiye'nin dört bir yanındaki 14 Perakendeciler Derneği (PERDER) ile önemli adımlar attık.  

 

Hayata geçirdiğimiz projelerle üreticimize, tedarikçimize, tüketicimize, sektörümüze, bulunduğumuz şehirlere ve Türkiye’ye pek çok alanda değer katan yerel zincirler olarak ülke genelinde toplam 5 bini aşkın markette, 100 binin üzerinde çalışan ile faaliyetlerimize devam ediyoruz. TPF olarak, odağımıza müşterilerimizin memnuniyetini alarak, tüm jenerasyonlara hitap eden projeleri hayata geçirmeyi; hem ülkemizin ekonomisine hem de istihdamına katkı sağlamayı sürdüreceğiz.

 

Konferans ve fuar katılımı kapsamında katılımcılarına eşsiz bir atmosfer sunan YZB, sektördeki iş birliği kanallarını güçlendirmekte ve network olanakları yaratmaktadır. Her yıl belirlenen ana tema doğrultusunda, geleceğe dönük yol haritaları çizilmesine imkan tanıyan YZB konferansı, günümüze kadar birçok önemli sektör duayenini ağırlamıştır.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.