• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Mart 2006 19:04

Yenigün Gazetesi kendi tesislerinde HD kalitesiyle göz doldurdu

Yenigün Gazetesi kendi tesislerinde HD kalitesiyle göz doldurdu
Yenigün Gazetesi kendi tesislerinde HD kalitesiyle göz doldurdu Yenigün Gazetesi bugünden itibaren kendi tesislerinde basılmaya başlandı. HD kalitesiyle okuyucularıyla buluşan gazete baskı ve mizanpajıyla göz doldurdu.

ERKHABER / ERZURUM-  Yenigün Gazetesi kendi tesislerinde HD kalitesiyle göz doldurdu. Yenigün Gazetesi bugünden itibaren kendi tesislerinde basılmaya başlandı. HD kalitesiyle okuyucularıyla buluşan gazete baskı ve mizanpajıyla göz doldurdu.

KARIŞIK

 

Yenigün Gazetesi büyük bir yatırıma imza atarak kendi matbaasını faaliyete geçirdi. Erzurum’un en etkin gazetelerinin başında gelen Yenigün bugün kendi tesislerinde basılarak okuyucularıyla HD kalitesiyle buluştu. ERKHaber’i ziyaret ederek gazete ve matbaa hakkında bilgi veren Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Musa Çakır, baskı tesislerini faaliyete geçirdiklerini belirtti.

 

Yenigün Gazetesi’nin artık kendi tesislerinde basılacağını da ifade eden Çakır, “Erzurum’a kazandırdığımız bu yatırımla sadece Yenigün’ün baskısını yapmayacak, matbuat alanında da faaliyet gösterecek. Kitap, Afi, broşür, el ilanı, dergi, metbu evrak gibi her türlü baskı da yapılabilecek”dedi.

 

Yenigün Gazetesi hakkında da bilgiler veren Çakır, “Kısmetse bundan böyle Yenigün Gazetesi’de kendi tesislerinde basılacak. Ayıca bugünden itibaren tüm okuyucularına HD kalitesinde ulaştırılacak”diye konuştu. Çakır’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ERKhaber Yazı İşleri Müdürü Orkun çizmeli ise yatırımın tüm Erzurum’a hayırlı olmasını diledi.