• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Haziran 2022 16:36

Yaşar, Üretim çiftçilerimizden, destek bizden…

Yaşar, Üretim çiftçilerimizden, destek bizden…
Çat Belediyesi ve Ziraat Mühendisleri Odası'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği eğitimi tamamlandı. Eğitime katılanlara sertifikaları Belediye Başkanı Melik Yaşar verdi.

ERKHABER / ERZURUM - Üreticiye verilen destekle ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar; Belediyemiz ile Ziraat Mühendisleri Odasıyla ortaklaşa düzenlediğimiz büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği eğitim sertifikalarını, İlçemizde hayvancılığın kalkınmasına rehber olacak olan kursiyerlerimize takdim ettik." dedi. 

KARIŞIK

 

Yapılan programa Belediye Başkanımız Sayın Melik Yaşar, AK Parti Çat İlçe Başkanımız Sayın M.Emin Işık, Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Sayın Hasan Ali Kayabaşı, Veteriner Hekimimiz Sayın Muhsin Taştan ve Kursiyerler katıldı.

 

Başkan Melik Yaşar yaptığı konuşmada; ‘’İnşallah kursiyerlerimizin emekleri karşılıksız kalmaz, bizlerde Çat Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa ne isteğiniz varsa her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerin yararına olacak her türlü çalışmayı takdirle karşılar ve destek oluruz. Tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.’’dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.