• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Aralık 2016 13:42

Yakutiye Belediyesi ve Ak Partili kadınlardan anlamlı destek

Yakutiye Belediyesi ve Ak Partili kadınlardan anlamlı destek
Erzurum Merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Partili kadınlarla birlikte 170 öğrenciye bot ve mont hediye ettiler.

ERKHABER / ERZURUM-Erzurum Merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Partili kadınlarla birlikte 170 öğrenciye bot ve mont hediye ettiler. 170 ortaokul öğrencisi, bir mağazaya getirilerek giydirildi. Belediye Başkanı Ali Korkut, öğrencilerle tek tek ilgilenirken kampanyaya ön ayak olan Ak Parti Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Esra Kaplanoğlu'da etkinlikte yer aldı. Yeni mont ve bot alan öğrencilerin sevinçleri ise gözlerine yansıdı. 
Soğuk havaların en yoğun olarak hissedildiği Erzurum'da, Yakutiye Belediyesi ile Ak Parti Kadın Kolları sıcak bir hareketle 170 öğrenciyi ısıttı. Gelir durumu iyi olmayan ailelerin okula giden çocukları bir mağazaya götürülerek mont ve bot hediye edildi. Belediye Başkanı Ali Korkut, "Kadın Kollarımız bir projeyle bize geldiler. 35 öğrenciye mont ve bot almak istediklerini söylediler. Bizde rakamı yükselterek 170 öğrencinin ısınması için karınca kararınca bir hareket yaptık. Çocuklarımızı mağazaya taşıdık, burada beğendikleri, renk ve modelini kendilerinin seçtiği montlar ve botlar hediye ettik. Soğukların -35 dereceye ulaştığı Erzurum'da normal giyimi olmayan çocuklarımıza destek olduk, onların önce gönüllerini, inşallah sonrada ayaklarını ve kendilerini ısıtmışızdır. Projenin mimarı Ak Partili kadınlara teşekkür ediyorum, böyle güzel bir projede yer almak güzeldi" dedi.
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Esra Kaplanoğlu projenin parti genel merkezinin isteğiyle gerçekleştiğini belirtti. Esra Kaplanoğlu, "35 öğrenciyi giydirmeyi hedefliyorduk, Başkanımız Ali Korkut'a gittik, o da 35 az olur, bizde katkı yapalım dedi ve 170 çocuğumuzu giydirdik. İçlerini ısıtır inşallah. Çocuklar çok sevindi, bizde doğru birşey yapmatan dolayı kendimizi iyi hissettik" diye duygularını dile getirdi.

KARIŞIK