• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 01 Mayıs 2017 00:26

Weltew Budakoğlu Showrom açıldı...

Weltew Budakoğlu Showrom açıldı...
Weltew Budakoğlu Showrom Doğu Anadolu Bölge Perakende Mağazası Erzurum’da açıldı.

ERKHABER / ERZURUM -  Mbudak Ltd.Şti, Weltew Budakoğlu Showrom Mağazasını Erzurum’da açarak, kente önemli bir yatırım daha kazandırdı. Gez Mahallesi Kombina Caddesi üzerinde 2 bin 250 metrekare alan üzerine kurulan ve üç kattan oluşan mağazanın açılışına AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Milletvekilleri Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Weltew Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, Mbudak Yönetim Kurulu Başkanı Murat Budak ve çok sayıda davetli katıldı.

KARIŞIK

Bu önemli yatırımın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Erzurum milletvekili Mustafa Ilıcalı, istihdama katkı sağlayacak her işletme bizim için değerlidir”dedi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ise İnşallah istihdama önemli katkı sağlayan bu tür mağazalarımızın sayısı artar. Başta Murat Budak olmak üzere Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”diye konuştu. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ise ev için gerekli bütün mobilyaların Weltew’de mevcut olduğunu belirterek, “Daha önce gezme fırsatı buldum. Muhteşem bir mağaza olmuş. Her çeşit mobilyayı bulabilirsiniz. Şehrimiz için hayırlı olsun”dedi.

Mbudak Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Murat Budak ise Erzurum’a bu yatırımı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 22 yıldan bu yana mobilya sektörünün içinde olduklarını belirten Budak, “10 yıldır Weltew Mobilya’nın  Doğu Anadolu Bölge toptan  satış bayiliğini yapıyoruz. Bugün Weltew  Budakoğlu Mobilya  Showrom Mağazamızı açarak perakende satışlarımızı  da başlattık. 2 bin 250 metrekare  alana kurulu ve 3 kattan oluşan mağazamızda koltuk kanepe yatak odası gibi ev için gerekli yüzlerce çeşit ürün bulunuyor. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

Yaptığı duadan sonra açılış kurdelesi kesilerek mağaza hizmete açıldı.