• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 29 Kasım 2021 19:23

...Ve hakemler kararını verdi... Tuzlaspor maçı iptal

...Ve hakemler kararını verdi... Tuzlaspor maçı iptal

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Tuzlaspor ile oynayacağı müsabaka, elverişsiz saha koşulları nedeniyle iptal edildi...

KARIŞIK

Maç saatinden 1 saat önce Vefa Stadı'na gelen karşılaşmanın hakem triosu, saha zemininde inceleme yaptı. Şiddetli rüzgar ve yağmur altında incelemesini yapan ve bu anları yardımcıları vasıtasıyla kameraya kaydeden orta hakem Davut Dakul Çelik, topun sahanın hiçbir noktasında sekmediğini tespit etti. 

Yapılan incelemenin ardından MHK yetkilileriyle görüşmek için soyunma odasına giden hakem Davut Dakul Çelik, maçın yarın 20.00'de yine Vefa Stadı'nda oynanmak üzere ertelendiğini duyurdu. 

 

ERZURUMSPOR STADYUMUN DA DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR

Öte yandan saha zeminin futbol oynamaya müsait olmaması nedeniyle Erzurumspor yönetiminin, yarına ertelenen maçla ilgili stadyum değişikliğine gidilmesi için TFF'ya müracaat etmesi de bekleniyor. Tuzlaspor ile de görüş birliğine varılması halinde, maçın Atatürk Stadyumu'nda oynanması için resmi başvuru da yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.