• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 30 Nisan 2016 13:21

Ve BB Erzurumspor 3. Lige Noktayı Koydu

Ve BB Erzurumspor 3. Lige Noktayı Koydu
Geçen hafta Tire deplasmanından aldığı 3 puanla şampiyonluğu garantileyen BB Erzurumspor, sahasında prestij için çıktığı maçta, Turgutluspor'u 4-2 yenerek 3. Ligdeki son maçında taraftarına güzel bir sonuç hediye etti.

Prestij için sahaya çıkan Mavi Beyazlı ekip 7. dakikada Ahmet Çeliker'in golüyle adeta maça bir sıfır önde başladı. Ancak galibiyet sevinci uzun sürmedi. Rakip takım, korner atışından kaleci İlker'in hatasını affetmeyerek, Abdülsamet Öz'le skoru eşitledi. İki takımında rahat bir futbol sergilediği ilk yarıda skoru 28. dakikada Halil Uysal belirledi ve şampiyon BB Erzurumspor, soyunma odasına 2-1 önde girdi.

KARIŞIK

İkinci yarının ortalarında üçüncü golüde buluyor BB Erzurumspor. 71. dakikada sağ çaprazdan içeri giren Alpcan, adeta iğne deliğinden topu geçirerek takımının üçüncü golüne imzasını attı.

Rakip takımda ikinci yarı oyuna giren Mustafa Aksoy, kaleci İlker'in tuttuğu köşeden topu ağlara göndererek farkı bire indirdi.

Erhan Çelenk takımının dördüncü gölünü attı ve farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelen pası iyi değerlendirerek güzel bir vuruş yapan Erhan 3. Ligin son golünüde atmış oldu.

Ve bitiş düdüğü çaldı. BB Erzurumspor, Turgutluspor'u kendi evinde 4-2 yenerek Spor Toto 3. Lige son noktayı koydu.