• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ağustos 2020 13:46

Vali Memiş'ten okullarla ilgili düşündüren açıklama!

Vali Memiş'ten okullarla ilgili düşündüren açıklama!

ERKHABER / ERZURUM - Devlet okulları 31 Ağusta kapılarını öğrenciler için açmaya hazırlanırken, Erzurum Valisi Okay Memiş'ten özel okullar için açıklama geldi. Vali Memiş, "Özel okullar kesin açılacak diye bir şey söyleyemem. Pandemiye göre hareket edeceğiz. Teneffüsü var, yemeği var, servisi var. Bir öğrenciye virüs bulaşması demek tüm okula yayılması demektir. Okuldan da evlere taşınması demek oluyor” dedi.

KARIŞIK

Erzurum Valisi Okay Memiş, bugün pandemi önlemleri kapsamında esnaf denetimi yaptı. Geniş kapsamlı yapılan denetimde Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve kurum müdürleri sahaya indi. Toplu taşımadan alışveriş merkezlerine, semt pazarından kafelere kadar her yerde vatandaşlar ve esnaf maske mesafe ve temizlik konusunda uyarıldı.

 

Burada gazetecilerin özel okullarla ilgili sorularını cevaplandıran Vali Memiş, özel okulların açılıp açılmayacağının cuma gününe kadar değerlendirildikten sonra kapar veriliciğini belirtti. Özel okulların açılma istekleri olduğunu ifade eden Vali Memiş, " Biz valilik olarak Cuma gününe kadar değerlendireceğiz. Özel okullar kesin açılacak diye bir şey söyleyemem. Pandemiye göre hareket edeceğiz. Teneffüsü var, yemeği var, servisi var. Bir öğrenciye virüs bulaşması demek tüm okula yayılması demektir. Okuldan da evlere taşınması demek oluyor” açıklamalarında bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.