• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Ekim 2023 11:50

Vali Çiftçi; “Asla emellerine kavuşamayacaklar”

Vali Çiftçi; “Asla emellerine kavuşamayacaklar”
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Ankara'da yaşanan terör saldırısı girişiminin ardından yaptığı açıklamada, terör örgütlerinin ve destekçilerinin emellerini ulaşamayacaklarını belirtti.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Ankara'da yaşanan terör saldırısı girişiminin ardından yaptığı açıklamada, terör örgütlerinin ve destekçilerinin emellerini ulaşamayacaklarını belirtti.
Ankara’da İçişleri Bakanlığı’nın giriş kapısı önünde iki teröristin saldırı girişiminin Türkiye'nin terörle mücadelesine hiçbir şekilde engel olamayacağını ifade eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, "Ankara'da TBMM'nin yeni yasama yılı için açılışına saatler kala, İçişleri Bakanlığı'mızın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde düzenlenen hain bombalı saldırıda, yaralanan kahraman polislerimize Allah'tan şifa diliyorum. Alçak teşebbüsün arkasındaki karanlık şer odaklar ve onun destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, asla emellerine ulaşamayacaktır. Bu saldırılar Türkiye'nin terörle mücadelesine hiçbir şekilde engel olamayacaktır. Eli kanlı teröristler yok olup gidinceye kadar azimle ve kararlılıkla mücadele devam edecektir. Bu alçakça saldırıyı tel'in ediyor, milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.