• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 10 Nisan 2023 14:49

ÜSTÜ ÇİZİLEN İKİ VEKİL ERZURUMLUDAN HELALLİK İSTEDİ

ÜSTÜ ÇİZİLEN İKİ VEKİL ERZURUMLUDAN HELALLİK İSTEDİ
Adı Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Temayül yoklamasına katılmam diyerek rest çeken İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli, listelere giremedi. İkili yayınladıkları mesajla helallik istedi.

ERKHABER / ERZURUM - Adı Sedat Peken'in iddilarıyla anılan ve ülke gündemini günlerce meşful eden AK parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, bütün çabalarına rağmen, yeniden listeye giremedi. 27. dönem milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, listelerin açıklanması sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

KARIŞIK

 

Taşkesenlioğlu; " Türkiye Büyük Millet Meclisinde 25,26,ve 27 dönem, Erzurum Milletvekili olarak, kadim şehrim adına bu kutlu yolda görev aldım. Bana bu kutlu görevi layık gören sevgili hemşerilerime, görevi tevri eden dünya liderimiz Sn. Cumhurbaşkanıma, görev sürem boyunca her daim desteklerini aldığım ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarına, beraber şehrimiz için çalıştığımız belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kutlu yolda bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim. 28. dönemde bayrağı devralacak milletvekillerimize başarılar dilerim. Türkiye yüzyıla başlıyor.Sevdamız Erzurum" dedi. 

 

 

"Ben Meral Hanımın Prensiyim" algısı ile listenin birinci sırasına kontenjandan getirileceğine inanan ve Erzurum'da temayül yoklamasına katılmayan, açıklanan listede üstü çizilen İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli'de yayınladığı mesajla helallik istedi. 

 

 

Cinisli mesajında şunları söyledi; "  TBMM’de 27. Dönem İYİ PARTİ Erzurum Milletvekili olarak şerefle görev yaptım. 

Bana bu imkanı sağlayan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve aziz hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.

Onlara ve ülkemize layık olmaya çalıştım.

28. Dönem Milletvekili adaylarımıza başarılar dilerim.

İktidarımız için hem çalışacağım hem dua edeceğim.

Birlikte görev yaptığım tüm çalışma arkadaşlarımı Allah’a emanet ediyor, helallik diliyorum." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hadi 12 Nisan 2023 22:53

    Dürüst olanlara helal olsun. Diğerleri ilede de Ahirette görüşürüz.

  • Abdulhey 10 Nisan 2023 17:00

    Haram zıkkım olsun yesiklerinizi katbe kat ödersiniz Allahın gazabı sizin ve sizingibilerin üzerine olsun yetim hakkı yiyen müslüman değil domuzdur.