• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 28 Ağustos 2020 16:07

Üneş'ten ERKHABER'e flaş transfer açıklamaları...

Üneş'ten ERKHABER'e flaş transfer açıklamaları...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, "Bizi hedeflerimize taşıyacak kalitede oyuncular alacağız" dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Yeni sezonda ilk 10 içerisinde yer alma hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, "Bizi hedeflerimize taşıyacak kalitede oyuncular alacağız. Kaliteli oyuncu transferi inanın çok kolay olmuyor. Ancak bugün, yarın forvet ve stoper transferini bitirmek istiyoruz. İmza aşamasına geldiğimiz oyuncular var" dedi. 

KARIŞIK

 

"HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ"

Transferde geçmişte yapılan hataları tekrarlamamak adına ince eleyip, sık dokuduklarını ifade eden Başkan Üneş, "Özellikle forvet ve stoper transferine odaklanmış durumdayız. Normal şartlarda Pazartesi günü için forvet işini bitirmiş olmamız gerekiyordu ancak transferde süreç çok kolay yürümüyor. Protokoller hazırlanıyor, oyuncuya gönderiliyor, geri dönüşleri uzun sürüyor, yeni istekler ekleniyor, yeniden gönderiliyor ve bu süreç uzuyor gidiyor. Taraftarlarımızı da basınımızı da anlıyorum ve emin olun herkese hak veriyorum. Görüntü olarak geç kaldığımız söylenebilir ama şuna emin olun ki, transferi açıkladığımızda herkesin memnun olacağı, 'işte bu' diyeceği isimleri kadromuza katacağız" dedi. 

 

"NOKTA TRANSFERLER YAPTIK"

Şu ana kadar 5 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ve hepsinin de nokta transferler olduğunu savunan Başkan Üneş, "Alacağımız isimler de aynı şekilde olacak. Şu anda ismi artık herkesin malumu olan Nantes kulübünün forveti Koilibaly ile bir süreç yürütüyoruz. Dün gece menajeriyle bir kez daha görüntülü görüşme yaptık ve bu görüşme doğrultusunda hazırladığımız protokolü kendilerine gönderdik. Onlardan dönüş yapmalarını bekliyoruz" diye konuştu...

 

"PREMİER LİG'DEN BİR FORVETLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Forvet için görüşme halinde oldukları Denizlispor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Estupinan'ın Çaykur Rizespor'un bonservisinin yüzde 70'ni 750 bin Euro vererek satın aldığını duyduklarını ve bu nedenle büyük ölçüde gerçekleşmeyeceğini ifade eden Üneş, "Gündemimizde Premier Lig deneyimi olan çok iyi bir forvet oyuncusu var. Onun dışında 2-3 seçeneğimiz daha var. İnanın günün büyük bir bölümünü bu oyuncularla görüşmeye ayırıyoruz. Hepsiyle de belli bir noktaya, imza aşamasına gelmiş durumdayız. Taraftarımızın içi rahat olsun, onları ligde başarıdan başarıya koşturacak, güçlü bir kadro için mücadele ediyoruz. Adımlarımızı da bu yönde atıyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmak peşinde değiliz. Kaliteli oyuncuların peşindeyiz" dedi.

 

"MAKARİDZE AKŞAM İSTANBUL'DA"

Kaleci Sehiç'in takımdan ayrılmasından sonra en az onun kadar kaliteli bir isimle anlaşma sağladıkları için mutlu olduklarını belirten Başkan Üneş, "Gürcistan milli takımının da kalesini koruyan Makaridze ile her konuda anlaştık. Kendisi bugün akşam saatlerinde Türkiye'de olacak ve sağlık kontrolünden geçecek. Sonrasında da resmi sözleşmeyi imzalayacak. Kalemizi sağlama aldık, camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

"OMOLO DA PÜRÜZ VAR, SENAGALLİ OYUNCUYA BAKIYORUZ"

Öte yandan daha önce her konuda anlaşma sağladıklarını duyurdukları Kenya milli takım oyuncusu Johonno Omolo transferinde de pürüz çıktığını, kulübünün oyuncuyu bırakmaktan vazgeçtiğini açıklayan Başkan Üneş, "Oyuncu halen daha bize gelmek istiyor ve kulübüyle sorunu çözmeye çalışıyor. Ama kulübü Belçika liginde 3 haftadır haftanın oyuncusu seçilen Omolo'yu göndermek istemiyor. Bu transfer zora girdi ve biz hemen B planımızı devreye soktuk ve Senagalli bir 6 numara pozisyonunda oynayan oyuncuyla temasa geçti. Açıkçası şimdilik bu mevkide acele etmiyoruz çünkü orada oynayacak oyuncularımız var. Önceliğimiz tamamen forvet ve stoper transferinde. Bu iki bölgeyi çözdükten sonra 6 numaraya yoğunlaşacağız" dedi.

Başkan Üneş, dün sosyal medyaya düşen Ekvadorlu orta saha oyuncusu Gaibor ile bir temaslarının olmadığını, şu anda da gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • çetin 01 Eylül 2020 16:33

    Gündemimizde Premier Lig deneyimi olan çok iyi bir forvet oyuncusu var. Bu oyuncuyla ilgili bir bilgi var mı ? Lütfen bu oyuncuyla ilgili bilgi verebilir misiniz ?