• Büyükşehir-1
SPOR Düzenleme Tarihi : 01 Ekim 2020 13:23 Haber Girişi : 01 Ekim 2020 13:29

Üneş, Başkan Sekmen'i ziyaret etti

Üneş, Başkan Sekmen'i ziyaret etti
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, bugün sabah saatlerinde Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. 

ERKHABER / ERZURUM - Sezona güzel bir başlangıç yaparak, 3 maçın 2'sini kazanan, transferde de dün Ricardo Gomes gibi üst düzey bir forveti kadrosuna katan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, bugün sabah saatlerinde Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti. 

KARIŞIK

Yöneticiler Emre Balta, Muzaffer Şahin ve Ahmet Dal ile birlikte Başkan Sekmen'e ziyaret eden ve yürütülen transfer çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler veren Kulüp Başkanı Üneş, kulüün ekonomik durumu, futbol takımının genel tablosunu da anlattı. 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Başkan Üneş, "Değerli onursal başkanımız ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Bey’e nazik kabulü ve bize destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu büyük camiaya en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah" dedi. 

Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, "Başkanımız Hüseyin Üneş ve kıymetli yönetim ekibimizi belediyemizde misafir ettik. Süper Lig’de emin adımlarla ilerlerken çok daha başarılı çalışmalar için bir olmaya, iri olmaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.