• Büyükşehir-1
SPOR Düzenleme Tarihi : 31 Aralık 2020 14:44 Haber Girişi : 31 Aralık 2020 14:46

Üç futbolcu Erzurumspor'un radarında...

Üç futbolcu Erzurumspor'un radarında...
Devre arası transfer dönemini iyi değerlendirmek isteyen Erzurumspor üç oyuncuyu radarına aldı.

ERKHABER / ERZURUM - Kötü gidişe son vermek için titiz bir transfer çalışması yapan kulüp yönetimi, takviyelerle takımı ligde tutmaya çalışacak. Mesut Bakkal teknik yönetiminde çıktığı ilk maçı kazanan Mavi Beyazlı ekip, çıkışını sürdürmek istiyor. Hafta sonu Gaziantep FK ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor’da transfere de hız verildi.

KARIŞIK

 

Bu anlamda kulüp yönetimi Göztepe forması giyen başarılı sağbek Senegalli milli futbolcu Lamine Gassama ile görüşüyor. Erzurumspor yönetiminin ayrıca Karagümrük takımının sol açığı Fransa doğumlu Faslı futbolcu Aatif Chahechouhe ile de temasa geçtiği öğrenildi.  Kaleci arayışları da devam eden Erzurumspor’da,  Slovenya PrvaLiga kulübü Maribor ve Bosna-Hersek milli takımında kaleci olarak oynayan Bosnalı Kenan Piric transfer listesinin ilk sırasında yer alıyor.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yaşar Dadaş 01 Ocak 2021 01:54

    Erzurum spor hakimlerin haksız kararlarına maruz kalıyor, buda Erzurum sporda motel bozukluğu yaparak futbolcuları yıpratıyor.

  • Kemal güneş 31 Aralık 2020 23:36

    Bu yönetim kaleci transfer edecekse eski yönetimin zibilini temizleyerek takımı ligde tutabilir çok sağolun