• Büyükşehir-1
YAŞAM Haber Girişi : 12 Ekim 2023 08:55

TRT Erzurum Radyosu'na Tüketici Ödülü...

TRT Erzurum Radyosu'na Tüketici Ödülü...
TRT Erzurum Radyosu tarafından hazırlanan ve tüketicilerinin sorunlarının anlatıldığı Doğu'nun Sesi programı, Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Tüketici Ödülleri'nde Radyo Televizyon dalında ödül kazandı.

ERKHABER / ERZURUM - TRT Erzurum Radyosu tarafından hazırlanan ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay’ın düzenli bir şekilde uzman konuşmacı olarak katıldığı Doğunun Sesi, Tüketici Hakları programları, Ticaret Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen “Tüketici Ödülleri” kapsamında Radyo-Televizyon dalında ödüle layık görüldü. TRT Erzurum Müdürü Ayça Varol Alemdar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı... 

KARIŞIK

 

Bu yıl 26. kez verilen Geleneksel Tüketici Ödülüne, TRT Erzurum Radyosunda tüketicileri ilgilendiren konuların ele alındığı Doğunun Sesi Programı layık görüldü. 

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, “Bu ödülün bizlere verilmesi mutluluk ve gurur vericidir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da tüketicilerin sesi olmaya devam edeceğiz. Yıllardır gerek radyo, gerek televizyon, gerekse basılı yayın organları ile tüketicilere yardımcı olmaya gayret gösterdik. Ödül için aylar önce müracaat etmiştik. Tam aklımızdan çıkmıştı ki emeğimizin ödüllendirildiği bilgisini aldık. Ülkeme, insanlığa, tüketicilere faydalı işler yapmanın sonucunda mükâfatlandırılmak tarif edilemeyecek mutluluk bizler için. Ödülü almamızda emeği geçen Tüketici Birliği Federasyonu ve Tüketici Hak Arama Derneğinde ki çalışma arkadaşlarıma, Tüketici hakları noktasında her daim kapılarını açan ödül ortağımız TRT Erzurum Radyosu çalışanlarına teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim" dedi. 


26. Geleneksel Tüketici Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara TOBB konferans salonunda gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının ardından tüketici ödüllerinin takdim edilmesi ile tören sona erdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.