• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 07 Ekim 2021 17:43

Toraman TFF'yi sert bir dille uyardı: Bize bu kez engel olamazsınız...

Toraman TFF'yi sert bir dille uyardı: Bize bu kez engel olamazsınız...
Süper Lig'de olduğu gibi TFF 1. Lig'de de hakem katliamlarına maruz kalan BB Erzurumspor'a bir destek de Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Osman Nuri Toraman'dan geldi. Toraman TFF'yi sert bir dille eleştirdi.

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig'de olduğu gibi TFF 1. Lig'de de hakem katliamlarına maruz kalan BB Erzurumspor'a bir destek de Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Osman Nuri Toraman'dan geldi.  Yazılı bir açıklama yapan Toraman Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'yi sert bir dille eleştirdi.

KARIŞIK

 

Toraman yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 

''Geçen yıl, Kulübümüzü haksız kararlarla Süper Ligden düşürdünüz. Aynı şeyi, bu sene 1. ligde de yapmanıza müsaade etmeyiz. Erzurumspor, Türkiye'nin en büyük camialarındandır... Hatırlatmak isteriz ki... Hiçbir kişi, makam yada kurum Erzurum isminden, Erzurumspor camiasından büyük değildir, olamaz da... Geçmişte Federasyon önüne gelmemizi, protesto etmemizi bir defa engellediniz, bu kez engel olamazsınız... Aklınızı başınıza alın... Erzurum ismi hafife alınacak, kişisel hırslara meze olacak bir isim değildir...''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.