• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

TBP Federasyonu Başkanı Gürbüz bırakıyor

TBP Federasyonu Başkanı Gürbüz bırakıyor
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz, ay sonunda yapılacak genel kurulda yeniden aday olmayacağını açıkladı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumlu üç delegenin şehre ihanet ederek desteklediği ve Erzurumlu başkan Dilek Okuyucunun sadece bir oyla kaybettiği kongreden başkan olarak çıkan Ahmet Hamdi Gürbüz yeniden aday olmayacağını açıkladı. 

Federasyon Başkanı Ahmet Hamdi Gürbüz, “22 Ekim 2018 tarihinde olağan üstü bir süreçte görev aldığım Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı görevim süresince çok önemli projeleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Bu süreçte Federasyon dinamiklerini hızlı bir şekilde harekete geçirmek sureti ile yeni bir döneminde temellerini atmış olduk. Göreve geldiğim ilk günden bu güne kadar Kurumsal bir yapı oluşturmak en büyük hedefimdi, ve bu gün geldiğimiz bu önemli noktada kurumsal yapının oluşmasının mutluluğunu yaşamaktayım. Uzun yıllar Türk sporuna çeşitli hizmetleri olan bir spor adamı olarak bu makamların sadece hizmet etme yeri olduğunu ve bu bayrak yarışını yeni heyecanlara devredilmesi gerektiğini düşünmekteyim ve bu anlamda yeni ufukların önünü açmak adına 28 Nisan 2018 tarihinde yapılacak 4. Olağan Kongremizde Aday olmayacağımı ifade ediyorum” dedi. 

KARIŞIK