• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 31 Ağustos 2022 13:38

Taşkesenlioğlu yalnız mı bırakıldı?

Taşkesenlioğlu yalnız mı bırakıldı?
Adı rüşvet ve yolsuzluk iddialarına karışan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nu partisi yalnız bıraktı.

ERKHABER / ERZURUM - Sedat Peker’in rüşvet ve yolsuzluk paylaşımları sonrasında ülkede gündem olan, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, yaptığı açıklamaya partisi ilgi göstermedi. Sosyal Medya hesabından;  Mine Tozlu Sineren’in bahsettiği danışmanlık firmasıyla hiçbir ilgilisi olmadığı açıklaması yapan ve rüşvet ve yolsuzluk iddialarına hiç değinmeyen Taşkesenlioğlu’nu partisi de yalnız bıraktı. 

KARIŞIK

“ kendi mahrem evimde, başım açık şekilde Ünsal Ban tarafından gizli çekilen görüntülerim kişisel ve aile mahremiyetim hiçe sayılarak milyonlara servis edilmiştir. Son derece çirkin ve gayriahlaki söz konusu görüntülerle kadına karşı şiddetin en ağır şekline maruz bırakılmış bulunmaktayım.” Açıklamasına gösterilen ilgi Rüşvet iddialarına verdiği cevaba gösterilmedi. Taşkesenlioğlu’nun bu paylaşımı 5136 beğeni alırken, 7009 kişi tarafından da retweet edildi. 

Ancak Zehra Taşkesenlioğlu’nun rüşvet iddiasıyla ilgili paylaşımını yalnızca  715 kişi beğenirken 436  kişi retweet etti. Paylaşımı beğenenler arasında, Erzurum Ak Parti Teşkilat Başkanlarından bir tek Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın’ın olduğu gözlenirken, İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum Milletvekillerinin,  Zehra Taşkesenlioğlu’nun açıklamalarına ilgisiz kaldığı belirlendi.

Öte Yandan, Parti üst düzey yönetiminin de suskunluğunu koruması, Taşkesenlioğlu, yalnız mı bırakıldı sorularını akla getirdi. Ne AK Partili Meclis Başkanı, Ne AK Parti Gurup Başkan Vekilleri, Ne Genel Başkan Yardımcıları, Ne de Genel Başkandan konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.