• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 04 Ekim 2016 13:35

Taşkesenligil, kortların şampiyonlarını kutladı

Taşkesenligil, kortların şampiyonlarını kutladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapılan Senyörler Tenis Türkiye Şampiyonası’nda başarıdan başarıya koşan tenisçileri kutladı.

ERKHABER / SPOR - Türkiye Tenis Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapılan Senyörler Tenis Türkiye Şampiyonası’nda başarılı derecelere imza atan Tenisçiler, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti.
19-25 Eylül 2016 tarihlerinde Antrenör Yıldırım Gündoğdu yönetiminde korta çıkan Erzurum ekibi Gençlik 25+ kategorisinde çift erkeklerde ikinci olarak gümüş kupaları havaya kaldırdı. Başarılarını sürdüren tenisçiler yeni başlayanlar 25+’da da göğsümüzü kabartacak sonuçlara imza attı. Erzurum ekibi hem kızlarda hem de erkeklerde birincilik ve ikincilik kupalarının sahibi oldu. Antrenör Yıldırım Gündoğdu, yönetiminde altı kupa ile Erzurum’a dönen tenisçileri kutlayan GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, teniste kazanılan başarının çok önemli olduğunu belirterek, elde edilen kupaların çok anlamlı olduğunu söyledi. Şampiyon tenisçileri tebrik eden Taşkesenligil, sporda Erzurum olarak Türkiye’nin başarılı iller arasında yer almasının gururunu yaşadıklarını söyledi.
Erzurum’da yöneticilerin desteği ile Teniste şaha kalktıklarını belirten Antrenör Yıldırım Gündoğdu, gösterilen ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını söyledi. Gündoğdu, “GHSİM İl müdürümüz Fuat Taşkesenligil’in desteklerinin yanı sıra Atatürk Üniversitesi’nin tenis kortlarının spora hizmet vermesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ilimize tenis kortlarını kazandırması bu sporun önemli bir şekilde gelişimini sağladı. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Daha önce Erzurum’a hangi yaş kategorisi olursa olsun, şampiyonluk getireceğimize söz vermiştik. Bunu başardığımız için gururluyum. Erzurum her şeyin ve her başarının en güzeline layık bir kent” diye konuştu.

KARIŞIK