• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 23 Ağustos 2016 10:39

Taşkesenligil, başarılı off-roadçuları kutladı

Taşkesenligil, başarılı off-roadçuları kutladı
TOSFED tarafından yapılan Karadeniz Off-Road Platformu 3. Ayak Yarışlarında, ikinci olan Erzurumlu off-roadçuları kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “İşini severek yapan herkesi takdirle karşılıyor ve destek veriyoruz.” dedi

ERKHABER / SPOR - Erzurumlu Off-Roadçular başarıları ile göğsümüzü kabarttı. Rize Ardeşen’in ev sahipliğinde yapılan Karadeniz Off-Road Platformu 3. Ayak Yarışlarına Erzurum Off-Road Derneği damga vurdu. Araç pilotu İbrahim Marancıgil ve Co-pilot Murat Altun’un yarıştığı parkurda Erzurum ikincilik kupası kazandı. Ayrıca Erzurum Off-Road Derneğinde Kürşat Ekinci, Yakup Diliyok, Hulusi Üç, Fırat Kılıç, Onur Ayvalıoğlu, Burak Yücesoy ve Murat Turgut yarış ekibi de yer aldı.
TOSFED tarafından yapılan Profesyonel yarış anlamında Erzurum’a ilk kupayı kazandıran Off-Roadçular, büyük bir gurur yaşarken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı Off-Roadçuları kabul etti.
Taşkesenligil, hediye takdim ettiği Off-Roadçulara “İşini düzgün yapmaya çalışan herkese kapımız açık ve her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.
“Erzurum fırsatları nibete çeviriyor”
Erzurum’un sporda fırsatları nimete çeviren bir şehir olduğunu belirten Taşkesenligil, Off-Road Derneği’nin de son yıllarda büyük bir atılım göstererek, Erzurum’u tanıtım noktasında çok önemli bir rol üstlendiğini söyledi.
Taşkesenligil, Dağcılık, su, doğa ve maceraya dayalı spor dallarında dağcılık antrenörü Çetin Bayram ile Erzurum Off-Road Derneği Başkanı İbrahim Marancıgiel’in emeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini savunarak, “Gün yüzüne yeni spor branşlarını çıkartıyoruz, amaç Erzurum’u tanıtmak, bütün kurumların amacı Erzurum’u en üst seviyeye çıkartmak. Bunda son dönemlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen de, öncülük ediyor. Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu ve Belediye Başkanımızın öncülüğünde şehrimizde çok daha güzel ve ilgi gören organizasyonlar düzenleyeceğiz.” dedi.
“EYOF kurumların dayanışmasında tavan yapacak”
Türkiye’nin spor organizasyonları düzenleme konusunda çok başarılı bir ülke olduğunu ve Erzurum’un bu alanda uluslararası tecrübeye sahip bir kent olduğunun altını çizen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “2017 EYOF Avrupa Kış Oyunları, Erzurum’da kurum ve kuruluşların dayanışmanın tavan yapacağı bir organizasyon olacak. Şimdiden tüm kurumların EYOF’u benimsemesi ve destekleyici yaklaşımları bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Federasyon başkanlarımızın ilgisinden de bir hayli memnunuz.” diye konuştu.

KARIŞIK